BB BRIGE: Marina brine da je bivši dečko neće pustiti u stan, Ines ludo zaljubljena u Fabija

Idi na originalni članak

Big Brother je pozvao Ines u ispovjedaonicu kako bi s njim popričala o njezinoj simpatiji ‘kao s najboljom prijateljicom’. Istovremeno, Marina se brine što će se dogoditi kada izađe iz BB kuće

Oglas

Marina je Romanu povjerila kako joj je žao što svoj mobitel i ključeve od stana nije uzela sa sobom u Big Brother i predala na čuvanje osoblju ili nekom od prijatelja. Umjesto toga, manekenka je svoj mobitel, koji joj puno znači, ostavila kod svog tadašnjeg dečka Saše, a jedino on ima i ključeve od njihovog stana.

Razmišljala je o mogućnosti da je Saša možda neće prvi čekati kada izađe iz Big Brothera te se brine kako će doći do njega i do svojih stvari. Jesu li to samo bezazlena razmišljanja ili je i Marina počela uviđati da se nazire kraj njezine veze sa Sašom – ne propustite pogledati u Big Brother dnevnim emisijama!

Ines otkrila da ima ‘leptiriće’ u trbuhu i priznala: Fabio se odlično ljubi!

Big Brother je pozvao Ines u ispovjedaonicu kako bi s njim popričala o njezinoj simpatiji ‘kao s najboljom prijateljicom’. Big Brother je primijetio kako se Ines odmah zacrvenila na spomen Fabija i pitao je kako se on ljubi.

Iako je pjevačici bilo vrlo neugodno i pokušavala je izbjeći svaki odgovor, ali Big Brother se nije dao pa mu je priznala – Odlično se ljubi! Više od toga nije htjela reći jer, kako kaže, riječi su joj pobjegle iz glave i mozak joj ne funkcionira zato jer su se pojavili ‘leptirići’ u trbuhu.

Inesin posebni sjaj u očima se ne može sakriti, a ona je priznala da se dobro osjeća i da joj je lijepo. Zgodni riječki zavodnik je očito izludio Zagrepčanku!

Najnovije vijesti iz Big Brother kuće možete pratiti na službenoj stranici i Facebook profilu.
Vijesti.hr

Exit mobile version