PLESNI VREMEPLOV

Disco Revival: 70’s & 80’s hitovi uz DJ-a Lucu Montecchia stižu u riječki Pogon kulture!

Idi na originalni članak

Pripremite se za nezaboravnu noć punu ritmova disco klasika!

Oglas

U subotu 19. listopada Pogon Kulture postaje epicentar retro plesne groznice s početkom u 21 sat i trajanjem do 3 sata ujutro. Disco Revival: 70’s & 80’s Hits donosi vam vrhunsku atmosferu zlatnog doba disca, uz najveće hitove 70-ih i 80-ih godina.

Za glazbenu čaroliju zadužen je DJ Luca Montecchi, koji će svojim setom oživjeti nezaboravne hitove koje svi volimo. Cijeli prostor Pogona Kulture bit će pretvoren u šareni disco ambijent, ispunjen blještavilom i retro vibracijama.

Ulaznice su ograničene i dostupne u prodaji putem sustava Entrio.hr, a osim online kupovine ulaznice su dostupne na više lokacija diljem grada, uključujući Dallas Music Shop, The Beertiju,  TISAK Rijeka te Ghetaldus poslovnicr u Tower Centru Rijeka i ZTC-u Rijeka, Ghetaldusu u Opatiji i New Soundu u Matuljima.

Organizatori pozivaju sve da obuku svoje najbolje retro outfite i zakorače u plesni vremeplov! Za najbrže posjetitelje pripremili su i posebne disco rekvizite koji će biti dostupni na ulazu, kako bi vaša avantura bila još autentičnija i zabavnija.

Ne propustite ovu priliku da se prepustite ritmu i postanete dio nove plesne retro avanture koja će vas vratiti u najveselija desetljeća glazbene povijesti!

Vidimo se u Pogonu Kulture!

Exit mobile version