SPEKTAKL NA CREKVINI: Revija avangardnih frizura Zdola Neba Kastavskega izazvala veliku pažnju publike

Idi na originalni članak

Revija avangardnih frizura i make upa »Zdola neba Kastavskega« održana je sinoć u inspirativnom ambijentu kastavske Crekvine pred dupkom punim gledalištem

Oglas

U subotu je nebo iznad Kastva bilo prepuno zvijezda, a kastavska Crekvina obukla je svoje najsvečanije ruho. Lijepe pod zvijezdama bile su djevojke, njih ukupno 21, koje su kroz tri prikaza i koreografije zasjale u kreacijama fantastičnih avangardnih frizura i make up-a, koji se, slobodno možemo reći, rijetko viđaju na ovim prostorima.

Modeli Zdola Neba Kastavskega nisu profesionalni modeli, nego djevojke iz Kastava i okolice, što ovoj reviji daje posebnu čar. Biti modelom ove revije velika je čast i odgovornost što su djevojke sinoć i pokazale. Dostojno su hodale pistom omotane samo u crne satenske lancune i bose! Svojom su pojavom, koreografijom te nesvakidašnjim i neobičnim prikazom frizura i šminke, sve prisutne ostavile bez daha!

Frizure koje su prikazane i make up, prepun šljokica, perja, kamenčića, raznih instalacija, uistinu su prava umjetnost kastavskih majstora: Ivane Rac iz Frizerskog Salona Urban, Ane i Damira Jurčić iz Studija Hello, Tamare Mandić iz Kozmetičkog salona Lamia i Kristine Dukić iz Kozmetičkog salona No.7.

Sinoćnja priča „Lijepa pod zvijezdama“ revije Zdola Neba Kastvskega, objedinjena je u jedinstven i nesvakidašnji prikaz frizura i šminke kastavskih obrtnika, publici je priuštila uistinu nezaboravan događaj koji je bio povezan i emotivno nabijen s odličnom glazbom, čarobnom i razigranom rasvjetom koja je tajanstvenu Crekvinu učinila još čarobnijom pozornicom pod zvjezdanim nebom.

Kako je to izgledalo sinoć na Crekvini pogledajte u fotogaleriji Borne Ćuka.

 

Exit mobile version