(FOTO & VIDEO) TKO KAŽE DA U RIJECI “ODUMIRE” URBANO? Klub “Život” rasprodao koncerte ovoga vikenda!

Idi na originalni članak

Electro-pop dvojac Nipplepeople skoro je rasprodao dva koncerta, u petak i subotu 6. i 7. listopada, u riječkom klubu Život i dokazao kako u našem gradu ima više nego solidnu bazu obožavatelja

Oglas

Ujedno, upravo kada se činilo kako i mnogo poznatiji bendovi u Rijeci nailaze na relativno slab odaziv publike, stiglo je iznenađenje – čini se da još ima nade za urbanu klupsku scenu u našem gradu!

 

Ono što poklonike ove grupe dodatno intrigira jest identitet samih članova koji je nepoznat, još od njihovog osnutka 2008. godine. Širu popularnost dosegli su s hit singlom “Sutra”, a nedavno su izbacili novu uspješnicu, obradu pjesme “Frka”, koju je u originalu izvodila rock baka, zagrebačka pjevačica Zdenka Kovačiček. Do sada su nastupali na svim većim festivalima poput EXIT-a, Hartere te Terranea i kao predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs.

Dvojac je već nastupao u našem gradu prošle godine, i u to u istoj ulici, Ružićevoj, u nekoliko metara udaljenom klubu Crkva, i tom su prigodom oduševili nazočne svojom energijom i upečatljivim nastupom. Kapacitet posjetitelja koji stane u klub Život limitiran je i iznosi oko 150 ljudi tako da ako niste još, požurite kupiti svoju ulaznicu.

Koncert u subotu je rasprodan, a za petak još ima karata u pretprodaji po cijeni od 50, odnosno 60 kuna na dan koncerta. Početak koncerta zakazan je za 23 sata.

Exit mobile version