(FOTO & VIDEO) BARBARA ODUZIMA DAH! Koktelsi snimili novi videospot prepun ljepotica, brzih auta i duhovitosti

Idi na originalni članak

Energična ska veselica u već poznatoj maniri Koktelsa živopisno govori o tome da se ljubav desi kad se najmanje nadamo

Oglas

Ima li što gore od sudara? Ima, ako to na kraju završi brakom. Energična ska veselica u već poznatoj maniri Koktelsa živopisno govori o tome da se ljubav desi kad se najmanje nadamo. Ovaj put sve je počelo sa sudarom na parkingu, nastavilo se žučnom raspravom i razuzdanom zabavom, a završilo brakom.

U najnovijem video uratku Koktelsa uloga Barbare odlično je utjelovila Sara Janković, a cure koje su uljepšale kadrove spota su modeli iz pulske Agencije Tiara.

Osim sudjelovanja u najnovijem spotu Koktelsa djevojke se mogu pohvaliti s brojnim titulama s različitih svjetskih natjecanja u ljepoti. Sara Milevoj proglašena je za Miss Alpe Adria 2016. te Kraljicu Jadrana 2014. godine, a godinu dana kasnije istu titulu ponijela je Ena Dellabernardina, Ivana Cetina osvojila je International model dok je Sara Stojimanov nedavno osvojila titulu druge princeze na izboru za Kraljicu Hrvatske.

Brze aute, zgodne cure, razuzdanu zabavu i sve ostalo što vole mladi u spot su ubacili i montirali Mladen Đaković i Mateo Ostojić iz N.O. Production, fotografije potpisuje kreativni tim portala PodUckun.net, za šminku je bila zadužena Simona Štefanac dok su ulogu statistica odlično otplesale Antonella i Romina Mendiković, Brigita Jurcan, Tena Andrijević, Petra Zović, Kristina Šokac i Božica Knežević.

Video spot je sniman na najvećem, pulskom kružnom toku u državi i u Aruba night Clubu u Puli. Pjesma je snimana u Little Roses Studio, autor teksta i glazbe je Nikola Peršić, dok je za mix i mastering zaslužan Matej Zec iz studia GIS Kastav.

Što su nam ovaj put Koktelsi pripremili pogledajte u priloženom video spotu…

Exit mobile version