Grapevine Babies u Pogonu kulture predstavljaju album prvijenac

Idi na originalni članak
FOTO: Facebook

Nakon niza koncerata uzduž i poprijeko, na festivalima, ali i u vrtovma, vrijeme je za službenu promociju albuma prvijenca riječke funk mašine, Grapevine Babies

Oglas

“Funkle Ben’s Sex Potion“ naziv je albuma koji se kuha zadnje dvije godine a uskoro izlazi van.

Energični fanki rifovi, neobični ritmovi i harmonije te žestoke rock solaže, samo su dio repertoara koje vas čekaju u subotu, 18.4. u Pogonu kulture.

S vremenom i konstantnom promjenom postave, grupa je došla do svoje današnje forme od 12 eklektičnih glazbenika. Frontmen i prateći gitarista benda Luka Adžić-Kapitanović, je zaslužan za aranžmane i tekstove pjesama. Groove podloga benda sastoji se od bubnjara Kristijana Baljarevskog, perkusioniste Ivana Polonija i basiste Antonia Frlana. Leđa im čuva puhačka linija koju čine trubač Krešimir Kunda, trombonista Petar Tepšić, tenor saksofonista Franjo Črnjarić te alt saksofonistica Petra Zoretić. Za podizanje dlaka na rukama zaslužan je glavni gitarista Dario Arifović, a soul premaz daju tri vokalistice – Lucija Morić, Dana Bajčić i Lucija Kosić Palić.

Prvi glazbeni zapis Grapevine Babiesa „Funkle Ben’s Sex Potion EP“, snimljen u GIS studiju u Rijeci, a objavljen je početkom 2018 godine. EP sadrži 3 autorske pjesme i dostupan je za besplatno preuzimanje. Krajem 2018 objavljen je i single „Hell’s Kitchen“ koji, zajedno s EPem, najavljuje nadolazeći album prvijenac – „Funkle Ben’s Sex Potion“.

Program se provodi uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”, a u organizaciji Distune Promotiona.

Exit mobile version