EKSKLUZIVNO S PROBE: Mia Negovetić sprema se za veliki samostalni koncert u Lisinskom

Idi na originalni članak

Nastupi na američkoj televiziji, ponude koje stižu sa svih strana – lansirat će je brzo na tron

Oglas

Otkad smo je prvi put čuli kako pjeva himnu na mimo-hodu, pa onda i kroz sve emisije prve sezone RTL-ovih Zvjezdica, Miji Negovetić divi se cijela Hrvatska, pa i svijet.

Ona je djevojčica o kojoj svi govore, a govorit će i više nakon sutrašnjeg velikog koncerta u Lisinskom.

Od tada nije prošlo niti godinu dana, a ona je već pjevala u šou Ellen Degeneres, dobila ulogu u jednom američkom filmu, sinhronizirala crtić, a sutra će postati i najmlađa izvođačica ikad koja je ikad održala samostalni koncert u Lisinskom.

“Imam tremu ali onu, mislim to nije strah nego uzbuđenje i onako kako će to sve ispast i radujem se što se to uspjelo ostvariti i nadam se da će sve ispasti odlično”, kazala nam je Mia Negovetić, pjevačica.

Kostime je s Miom isprobavala i seka Lana jer osim Vanne, Stjepana Hausera, Tolje I Kedže na pozornici će joj se pridružiti I ona.

Za Lanu kažu da je Mia u malome. Jednako je preslatka i također fantastično pjeva. I, naravno uživa u salonu Hippy Gardena i svojoj Frozen haljinici za nastup.

“Pa mislim da mi je cijeli ormar pun haljina. Ali samo hodam u onima koje se vrte, bitno je da onako lepršaju dok se ona vrti”, kazala je Lana Negovetić, Mijina sestra.

Mia nije baš od haljinica, ali se Đurđici bez pogovora dala u ruke. Hippy Garden, naime, zadužen je za njezin koncertni outfit.

Tako mala, a tako svoja. Nema još ni 14 godina, a već sad je ostvarila više od mnogih znatno starijih kolega. Mia Negovetić definitivno je jedna rijetko lijepa hrvatska priča čije nastavke željno iščekujemo.
Marijana Čikić

Exit mobile version