TEKST S TRI „XXX“! Uoči riječkog Student Day Festivala Krankšvester objavili novi provokativni singl ”Pošalji sliku”

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Ususret najvećoj studentskoj zabavi u regiji, Student Day Festivalu 2018., koja će se i ove godine održati u prostoru Ex-Port Delte 18. i 19. svibnja, jedni od headlinera – duo Krankšvester – objavili su novi single i pripadajući spot za pjesmu ”Pošalji sliku”

Oglas

Krankšvester, kojega čine Sett i 3ki Stil, nastavljaju izbacivati spotove s aktualnog albuma ”Krankšvester IV”. Ovoga puta na red je došla pjesma ”Pošalji sliku”, a spot je snimio i režirao Luka Vuković.

Novi singl Krankšvestera samo je potvrda njihovog statusa i rasta na glazbenoj sceni. Spot je samo montiran od kadrova njihovog nastupa uživo i trijumfa iz zagrebačke Tvornice kada su promovirali aktualni četvrti studijski album.

Poznati po namjerno vulgarnim i sarkastičnim tekstovima, a glazbeno balansirajući na margini pretjeranog i teatralnog uz evociranje žanrova plesne glazbe kao što su dance, happy harcore, dancehall, garage, ali i modernog trap zvuka, Krankšvester na svom novom izdanju koriste mnoštvo odsviranih elemenata i sampleova hitova iz prošlosti među kojima su se našli i oni Nirvane, Prodigyja, Nine Inch Nailsa, Pearl Jama, Marushe, Robin S, Tupaca, Tram 11, a inspiraciju su pronašli čak i u klasiku ”Ti si mi u mislima” Dine Dvornika.

Krankšvester će na krilima najvećeg alternativnog hita za prošlu godinu, pjesme ”Gaber”, koja je na Youtube-u skupila gotovo 4 milijuna pregleda nastupiti na glavnoj pozornici ovogodišnjeg Student Day Festivala u petak 18. svibnja uz Bajagu & instruktore, T.B.F., One Possible Option, Grapevine Babies i grupu Padre. (OVDJE)

Treba napomenuti i da je ulaz na sve programe Student Day Festivala besplatan.

Riječi pjesme “Pošalji sliku” možete pronaći OVDJE.

Exit mobile version