LJETO NA GRADINI

Goran Karan oduševio publiku na Trsatu: Pogledajte tko je sve bio na koncertu na Gradini!

Idi na originalni članak

Održana je još jedna predivna koncertna večer unutar višestoljetnih zidina Trsatskog kaštela

Oglas

Višestruki dobitnik Porina, publicist, prevoditelj i scenarist, Goran Karan zajedno s Vagabundo bandom, sinoć je u sklopu 19. Ljeta na Gradini, oduševio publiku svojim poznatim hitovima.

Goran Karan objavio je mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio je niz nagrada i priznanja te ostvario duete s eminentnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz svijeta, ali uvijek se rado vraća i na Trsatski kaštel, pred riječku publiku.

Stižu 4 tenora

U impozantnom ambijentu Trsatskog kaštela 29. kolovoza publiku će očarati poznati četverac jednako impozantnog glazbenog talenta u koncertnoj večeri za pamćenje. Postoji li bolja kombinacija od impresivnih zidina Trsatskog kaštela s kojih se pruža najljepši
pogled na Kvarneski zaljev i najljepših arija, canzona i autorskih pjesama u izvedbi 4 veličanstvena tenora? 19. izdanje Ljeta na Gradini za kraj kolovoza donosi nam doživljaj koji se ne propušta! 4 Tenora
velika su koncertna  atrkacija koja je donijela pravo osvježenje na sceni, a uz elemente teatra i humora na pozornici, postali su pravi  miljenici publike.

Na dan održavanja programa, u sklopu Ljeta na Gradini 2024., Trsatski kaštel otvoren je za razgledavanje za sve posjetitelje do 19 sati.

Na dan održavanja programa prodaja ulaznica (ukoliko su dostupne) kreće u 19 sati na ulazu u Trsatski kaštel.

Od 20 sati otvoren je ulaz s ulaznicama za organizirane programe.

Exit mobile version