KLUB. NA TRSATU: Protagonisti koncertnog vikenda Beatles Revival Band i Ogenj

Idi na originalni članak

Klub. ispod The Beertije na Trsatu ovog će vikenda ugostiti dva benda – BEATLES REVIVAL BAND i OGENJ. Ulaz na oba koncerta je slobodan.

Oglas

Nakon sjajnog koncerta u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Beatles Revival Band nastupit će i u Rijecu, u Klub.u u petak 8. prosinca s početkom u 22 sata.

Beatles Revival Band jedan je od najdugovječnijih europskih tribute bendova, osnovan 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola. Glavni pokretač cijele priče je Erik Malnar, ujedno i frontman riječke skupine Belfast Food.

Osim nebrojenih koncertata po regiji, važno je istaknuti da su BRB 2004. nastupili na Beatles festivalu u Liverpoolu, gdje su održali 8 nezaboravnih koncerata, od toga 3 u legendarnom Cavern Clubu.

U subotu 9. prosinca s početkom u 22 sata u Klub.u će se po prvi puta predstaviti Ogenj.

Ogenj je koprivnički folk rock bend koji je svoju priču započeo krajem 2015., a kombiniraju zvuk punk rocka, tamburica i violina uz liriku na kajkavskom narječju. Balade, poskočice, poguranci, doskočice, zborna pjevanja, prštenje energije, znoj i suze dio su svakog performansa Ognja.

Ulaz na oba koncerta je slobodan.

Exit mobile version