MARIAL I JAKY – LJUBAV JE LJUBAV: Objavljene prekrasne fotografije prvog istospolnog vjenčanja na Krku

Idi na originalni članak

Foto: TinyBizz Photography

Oglas

Krajem kolovoza (točnije, 21. kolovoza) na Krku je održano prvo istospolno vjenčanje – svoju ljubav u životno partnerstvo ozakonile su Jacquelin Zuzzi i Marial Prota. Za mjestog svog vjenčanja izabrale su Punat na otoku Krku jer je Marial tamo kod bake provodila mnoga ljeta, svjesne da će njihovo vjenčanje pomalo i „uzburkati“ malu sredinu i cijelu Hrvatsku; ali i pokazati ljudima ono što su željele – ljubav je ljubav, a njihov je potez svakako i najširoj javnosti predočio jednostavnost i „uobičajenost“ njihove veze. Marialina baka, 83-godišnja Antica Orlić, i javno je tada podržala svoju unuku riječima „Netko se rodi kao dešnjak, netko kao ljevak, a netko kao gej”.

Prizori s ovog vjenčanja „zavrtjeli“ su se tada u mnogim hrvatskim medijima pa i u središnjem Dnevniku HRT-a što je za LGBT zajednicu možda učinilo više no svi „marševi ponosa“ hrvatskim gradovima zajedno.

 

Ovih dana agencija TinyBizz Photography objavila je prelijepu foto-priču s ovog vjenčanja, koja pored same ceremonije ozakonjenja ljubavne veze lijepo „hvata“ i sve detalje pitoreskne male sredine u kojoj obitavaju veliki ljudi.

Djevojke iz agencije TinyBizz Photography odlučile su besplatno fotografirati prvo istospolno vjenčanje za koje budu angažirane nakon legalizacije istospolnog životnog partnerstva, a prvo je bilo upravo vjenčanje Jacquelin i Marial.

“Bilo je to jedno od onih vjenčanja na kojima se osjećaš kao da si dio obitelji. Gdje na svakom koraku osjećaš i vidiš ljubav”, napisale su i otkrile da se djevojke nisu vidjele do početka ceremonije, no spremale su se u istoj kući pa su se svako malo mogla čuti dobacivanja i izjave ljubavi.

Fotografije s vjenčanja objavile su na stranici agencije TinyBizz Photography, gdje možete vidjeti još puno araktivnih snimki OVDJE.

 

Exit mobile version