MORSKI SPEKTAKL: U nedjelju u Lovranu City Games, nekadašnje Jadranske igre!

Idi na originalni članak

Domaćine će predstavljati LMF Lovran i HNK Lovran, tu su i OFC Opatija, pobjednici prvih Jadranskih igara – “Vlahov Breg” iz Matulja te ekipa “Reful” iz Rijeke

Oglas

City Games turneja se zahuktava! Popularne ljetne igre, kojh se mnogi sjećaju pod nazivom Jadranske igre, 19. će lipnja nakratko spustiti svoje sidro u Lovranu gdje će se održati četvrti susret hrvatskog dijela kvalifikacija.

U Lovranu nas očekuje sraz pet odličnih i motiviranih timova. Domaćine će predstavljati LMF Lovran i HNK Lovran. Tu su i OFC Opatija te pobjednici prvih Jadranskih igara – “Vlahov Breg” iz Matulja. Između dva putovanja u Francusku gdje bodre hrvatsku reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu, stiže ekipa “Reful” iz Rijeke.

Ovi srčani natjecatelji i njihovi glasni najvijači, u nedjelju će od 20 sati na lovranskom mulu uživati u izazovnim i zabavnim igrama na kopnu i moru, a to su leteći vaterpolo, mošarka, spašavanje turistkinje, ribarske kašete te konop.

Pobjednički tim stječe mjesto u polufinalnom natjecanju koje će se početkom kolovoza održati u Novalji, a na korak je bliže i hrvatskom finalu u Malinskoj.

U Lovranu City Games zaključujuju prvi hrvatski dio turneje te svoju veselu, ljetnu karavanu sele put susjednih zemalja.

200 ekipa iz 12 europskih zemalja

City Games kao i svake godine do sada nude obilje pozitivne energije, adrenalina i zabave te priliku za druženje svim generacijama. U brojkama, to su 200 ekipa iz 12 europskih zemalja, 70 tisuća posjetitelja i 8.5 milijuna gledatelja putem tv ekrana.

Exit mobile version