RIJEČANIN NA TAJNOM ZADATKU: Počeo Big Brother – Tamara već napustila show!

Idi na originalni članak

Sinoć je iz zagrebačkog studija Jadran filma počela dugoočekivana nova sezona najpopularnijeg reality showa na svijetu – Big Brothera!

Oglas

U 20 sati u novu kuću uselili su se poznati, ali i potpuno nepoznati stanari koji će u njoj provesti punih 50 dana, a jedan od njih osvojit će glavnu nagradu od 300 tisuća kuna.

Voditeljica Marijana Batinić pozdravila je gledatelje iz novog, raskošnog studija Big Brothera, a onda su gledatelji napokon otkrili tko ulazi u Kuću.

Neno na tajnom zadatku

Prvi stanar već je od jučer u Kući, a njegovo ime je Neno Pavinčić. Neno dolazi iz Rijeke gdje je televizijski voditelj. Neno je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. Neno je bio i voditelj RTL-ovog kviza Veto te prve sezone Big Brothera zajedno uz Dariu Knez. U Kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica Antonela koju bi ujedno da može i poveo sa sobom u najpoznatiju kuću na svijetu.

Big Brother je otkrio da će Neno imati posebnu ulogu u Kući, za razliku od ostalih stanara. Zadatak mu je da bude prvi izbačen iz Kuće, a za to će se morati pobrinuti svojim ponašanjem.

Violeta: “Luda ko kupus”

Violeta Terček je druga stanarka koja je ušla u Kuću. Za sebe kaže da je “luda ko kupus” i da su joj strast kolači i deserti. Otvorena je, nasmijana i navikla na kamere pred kojima je potpuno prirodna. Rođena je u Banja Luci, a kao mala željela je biti slastičarka, a u Big Brotheru je odlučila sudjelovati zbog izazova. Budući da ne poznaje još ostale stanare ne zna s čime bi se mogla isticati naspram ostalih, a u Kući će joj jedino nedostajati njezini psi. Kada bi mogla sa sobom povesti jednu osobu bila bi to njezin suprug. Najhrabrija, a ujedno i najgluplja stvar koju je u životu učinila, priznaje, bila je ta što je odlučila otići u vojsku.

Romano: Bivši nogometaš

Romano Obilinović dolazi iz Splita, a nakon uspješne nogometne karijere u NK Splitu, ( igrao je i za Hajduk, Imotski, Zadar, Split i u Sloveniji, a sada je u mirovini), danas se bavi održavanjem nogometnog terena. Romano je kao dječak sanjao da jednog dana postane nogometni trener, a najviše se plaši visine. U Big Brother Kuću će ući zbog druženja, zabave i izazova, a ne radi novca, iako, ako pobjedi, priznaje, novce bi potrošio na putovanje. Od ostalih stanara u Kući Romano će se isticati bacanjem viceva iz rukava po čemu je i poznat u sportskim krugovima. Najhrabrija stvar koju je Romano napravio u životu bila je ta da je spasio čovjeku život u jednoj automobilskoj nesreći, a najgluplja, kako otkriva, kada se potpuno gol bacio u snijeg!

Nakon njih u Kuću su ušli i Tamara Posavčić iz Zagreba te Dražen Kocijan iz Bjelovara.

Kocka: radijski voditelj

Dražen Kocijan – Kocka je radijski voditelj kojeg mnogi prepoznaju po njegovom glasu. Dražen je rođen u Bjelovaru, a kao dijete želio je biti kuhar. Kocka se najviše plaši zmija i bolesti, a u Big Brotheru se odlučio sudjelovati iz znatiželje. Ako pobijedi Kocka će novce pametno potrošiti iako je stanar najpoznatije kuće na svijetu postao prije svega radi izazova. Kaže da će se u Kući isticati time što će biti prirodan, odnosno, onakav kakav jest. Kocka za sebe kaže da je jednostavan, tolerantan i iskren, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti neurednost drugih.

Tamara: ne plaši se ničega

Tamara Posavčić rođena je u Zagrebu, a kao malena željela je biti glumica. Ipak, Tamara je postala bodybuilderica u kategoriji bikini fitness, koja se, kako kaže, ne plaši ničega. Bila je i miss fotogeničnosti na izboru za Miss sporta. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će sebe putovanjem. Njezin plan za doći do pobjede u najpopularnijem reality showu na svijetu jest biti svoja, s čime se, kaže, i isticati u odnosu na druge stanare. Tamara ima troje braće i sestara, a osoba koja će joj u Kući najviše nedostajati je netko tko je njoj jako drag ali ne želi otkriti njegovo ime.

Katja: Riječanka koja se bavi trgovinom

Nakon ovo dvoje stanara u Kuću je ušla i Katja Usenik koja dolazi iz Rijeke. Katja se bavi trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Katja se ne plaši ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu. Ako pobijedi, Katja će novce potrošiti na putovanja i drage ljude, a ima i plan kako doći do pobjede, no ne želi ga otkriti. Najhrabrija stvar koju je Katja u životu napravila bila je ta da odselila u Pariz s 18 godina. U Kući će je najlakše izbaciti iz takta nepridržavanje pravila od strane drugih stanara.

Ivica: MMA borac

Ivica Trušček ušao je odmah nakon Katje, a rođen je u Koprivnici. Već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca. Ritual kojeg se u Kući neće moći odreći je, kaže, trening. Ivica sebe smatra upornim, povučenim i pravednim, a u Kući će ga iz takta najlakše izbaciti galama ili pušenje u spavaonici.

Ines: Zgodna pjevačica

Ines Huskić je ugodno iznenadila stanare kada se pojavila na ulazu u Kuću. Zgodna pjevačica rođena je u Zagrebu. Ines se plaši bolesti i pauka, a u Big Brother avanturu upustila se zbog novca i avanture. Ako pobijedi novce će potrošiti na godišnju zalihu nutelle te napokon otići na operaciju stopala, koju kako kaže, ne pokriva HZZO. U Kući će se isticati timskim radom, a najviše će joj nedostajati Internet, jer je, priznaje ovisnik te njezina prehrana budući da je izbirljiva. U Kući će je iz takta najlakše izbaciti nepažljivost stanara na zajedničke prostore i olako shvaćanje zadataka.

Kristina „Votka“: Plaši se ‘teletubiesa’

I nakon Ines, u Kuću je ušla još jedna djevojka. Kristina Vukas dolazi iz Splita, a bavi se pjevanjem. Mnogima je poznata po nadimku Kristina Votka kako i glasi njezin hit najveći hit. Atraktivna pjevačica plaši se, kako kaže, ‘teletubiesa’, a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Najhrabrija stvar koju je učinila u životu bila je ta da je otišla u Ameriku bez novaca i poznanstava, a najneugodnija ona kada je pala s balkona! U Kući će je iz takta najlakše izbaciti svađe.

Marina: Dugonoga manekenka

Niz djevojaka se nastavio pa je tako na vrata Kuće ‘pokucala’ i Marina Raguž. Marina je rođena u Vojvodini, a bavi se modelingom. Plaši se kokoši i smrti, a u Big Brotheru će sudjelovati zbog zabave, novih izazova i društva. Iako ne poznaje ostale stanare, misli da će se isticati time što je staložena osoba koja ne voli ogovarati ljude te se slaže sa svim normalnim ljudima. U Kući će joj najviše nedostajati njezin dečko, s kojim, kako kaže, dijeli sve, ali i solarij koji inače koristi bar dva puta tjedno. U Kući će je, veli, iz takta izbaciti neuredne osobe, ali u sukobe neće ući osim ako ih je nemoguće izbjeći.

Fabio: Maneken iz Rijeke

No, i djevojke su došle na svoje – u Kuću je ušao maneken Fabio Čulinović. Fabio dolazi iz Rijeke, a kao dijete maštao je o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Sudjelovat u Big Brotheru odlučio je jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje. Ako pobijedi Fabio će novac uložiti u daljnju izgradnju sebe i svojih planova. Ipak, u Kući će mu nedostajati sloboda kretanja, a iz takta bi ga mogli izbaciti stanari koji lažu, prevrtljivi su i dvolični.

Jurica Pađen: Poveo bi Keitha Richardsa

Nakon Fabia uslijedilo je iznenađenje i za muške i za žene jer je u zagrebačku Dubravu došao i poznati glazbenik Jurica Pađen. Jurica je rođen u Zagrebu, a od malena je želio biti gitarist u bendu. Plaši se bolesti, a smatra da se ničim neće isticati u odnosu na druge stanare u showu. U Kući će mu najviše nedostajati obitelj i knjige, a da može sa sobom bi poveo Keith Richardsa, jer, kaže, s njim bi mogao dobro zatulumariti. U Kući bi ga iz takta najlakše moglo izbaciti to da ga netko stalno gnjavi.

Branimir: Snimio 40-ak reklama

Posljednji stanar koji je ušao u Kuću bio je Branimir Kamber. Branimir je poznat po tome što je snimio 40-ak reklama, a dolazi iz Zadra. Od malena je maštao da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u Big Brotheru se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i ‘malim’ ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami, a plan mu je do pobjede doći iskrenošću i poštenjem.

Nakon ulaska Big Brother je stanarima pripremio tulum da se opuste i bolje upoznaju. No, kako to biva kod Big Brothera, uslijedilo je iznenađenje – nominacije! Stanari su morali glasati, a na kraju je najviše glasova imala Tamara Posavčić koja je napustila show.

No, ni tu nije bio kraj iznenađenjima. Kada je Tamara izašla, Neno se u Ispovijedaonici žalio što nije uspio u zadatku. Big Brother je smatrao da je zadatak bio pretežak pa mu je dao novu priliku. Održat će se još jedne nominacije večeras, a ovaj put Neno ne smije biti nominiran. Tako će dobiti drugu priliku da ako misija uspije postane voditelj Big Brothera.

Exit mobile version