TELEVIZIJSKI GASTRO-SHOW

Riječanka Leonela Šop ugostit će protukandidate četvrtog dana ‘Večere za 5’

Idi na originalni članak

Majka je troje djece, a već je postala i baka dvoje unučića. Opisala bi se kao vedra i druželjubiva, a u show se prijavila zbog zabave i novog iskustva

Oglas

Leonela Šop ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne ‘Večere za 5’.

Majka je troje djece, a već je postala i baka dvoje unučića. Velika je ljubiteljica životinja. Leonela je domaćica, voli provoditi vrijeme u vrtu i šetati, a najdraže joj je provoditi vrijeme s unucima. Opisala bi se kao vedra i druželjubiva, a u show se prijavila zbog zabave i novog iskustva.

“Cijeli život sam u Rijeci, jedno vrijeme sam je napustila, ali sam se vratila. Ne bih više odlazila iz svog grada, po meni je Rijeka najljepši grad. Trenutno sam domaćica, kući sam s djecom. Radila sam svakakve poslove, brodogradilišta, trgovine… Ima svega. Najbolje se opuštam uz glazbu, najviše slušam techno. U slobodno vrijeme volim boraviti u vrtu”, zaključila je Leonela.

Otkrila je i da voli životinje, čak i guštere koje je doveo njezin suprug. “Nadam se da će moja večera biti opuštena, da ćemo se zabaviti, da će im se svidjeti hrana”, zaključila je.

Večeru je odlučila spraviti od mljevenog mesa, krastavaca, špinata, margarina, kukuruza, slatkog vrhnja i tune.

“Neki sastojci mi imaju smisla, neki nemaju”, komentirala je Ivana. “Iskreno, malo je razbacano”, dodala je Suzana o popisu sastojaka. “Kukuruz najviše volim dati kokicama, ali nije loše ni staviti u neki sendvič”, zaključio je Ivan.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Exit mobile version