Show na trajektu Jadrolinije! Putnike iznenadili koncertom Infinity Band Croatia na liniji Lopar-Valbiska

Idi na originalni članak

Poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno je otvorio svoju ljetnu sezonu na atraktivan način – koncertom „Pozdrav ljetu!“ popularnog Infinity Band Croatia

Oglas

I to se pokazalo punim pogotkom. Brojni putnici, domaći i strani bili su oduševljeni te se već s prvim taktovima priključili sjajnom bandu plesom i vokalnom podrškom.

Besplatni koncerti za putnike na trajektnoj liniji Lopar (otok na Rab) – Valbiska (otok Krk), na vožnji u 14 te povratnoj vožnji od 16 sati na trajektu „Lošinj“, zabilježeni su brojnim mobitelima i foto aparatima turista koji nisu skrivali iznenađenje i oduševljenje, toliko da su po završetku koncerta dugim pljeskom nagradili band. I vjerojatno su to bile rijetke vožnje za koje se poželjelo da potraju duže.

Podsjetimo, popularni top show band Infinity Band Croatia je sedmeročlani band koji je u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu vrlo tražen i njihovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi u detalje, a više o samom izvođaču može se doznati i na https://infinitybandcroatia.com.

Band je nadaleko poznat i prepoznat kao jedan od najpopularnijih i najtraženijih na ovim prostorima, a u potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima band je pripremio spektakl koji je ostao zabilježen jakom video produkcijom s čak 12 kamera.

U suradnji s Jadrolinijom, eminentnim hrvatskim brodarom, band je uspio u svom naumu te će se o plovidbama još dugo pričati. Ovisno u kojem se smjeru putovalo, bila je ovo sjajna dobrodošlica ili odlično doviđenja turistima koji su za svoj odmor odabrali ovaj dio hrvatske obale.

Exit mobile version