PROGRAM RIJEKE 2020 - EPK

“TENZIJE” U RIJECI! Finale subotnjeg “mikro-festivala” u klubu Manual (ex Discordia)!

Idi na originalni članak
Ilustracija: EPK/Damir PlavotiĆ

Mikro festival avanturističkih, eksperimentalnih audiovizualnih izvedbi i edukacija TENZIJE ove će subote, 17. listopada 2020.g. biti održan u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Oglas

U 11 sati u DeltaLabu (Delta 5, Rijeka) za unaprijed prijavljene polaznike, festival počinje besplatnom majstorskom radionicom Mastering w/ Zarkoff, pod vodstvom Saše Rajkovića (Zarkoffa), koji će polaznike uvesti u temu masteringa – finalnog koraka u procesu produkcije glazbenog djela.

Večernji program festivala TENZIJE započinje u 21 sat u Exportu na riječkoj Delti nastupom uživo Fantastic Twins (Mircrodosing / Optimo Music) & Ivana Marušića Kliffa. Cijena ulaznice je 50kn, a ulaznice se mogu rezervirati na ti.tip.tipsy@gmail.com. Za uvod u večer zadužen je TIPSY rezident di.merkl.

Drugi dio večernjeg programa CLUBBING w/ Mia & Mimi održavat će se u klubu Manual (ex Discordia, Barčićeva ulica) od 23.00 sata, a ulaz je dozvoljen članovima kluba.

TENZIJE su dio umjetničkog programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, programskog pravca Slatko & Slano, u organizaciji TIPSY kolektiva.

Foto: EPK

Najavljena događanja organizirana su uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice. Osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti ne preporučuje se dolazak na događanje.

Exit mobile version