ŠOKANTAN OGLAS

“CARICA” RIJEČKOG OGLASNIKA! Obrisan oglas u kojem se prodaju grede s gradilišta u ex-Benčiću

Idi na originalni članak
Ilustracija: Pixsell/Facebook

Članovi Facebook grupe Oglasi Rijeka i okolica danas su ostali iznenađeni oglasom kojim ženska osoba prodaje, ni više ni manje, drvene grede iz kruga ex-Benčića

Oglas

Riječ je o drvenim gredama, kako su nam s gradilišta pojasnili, s međukatnih konstrukcija jedne od zgrada u obnovi na lokaciji koja će vrlo brzo postati novi riječki “Art kvart”.

Grede sada stoje smještene u krugu gradilišta i čekaju na adekvatno zbrinjavanje, vjerojatno predodređene za smještaj na nekom odlagalištu otpada, ili će se možda iskoristiti i na neki drugi način.

Međutim, prema našim saznanjiima, netko “snalažljiv” odlučio je na svoju ruku prodati grede! Njihova prodaja oglašena je u “riječkoj” Facebook grupi Oglasi Rijeka i okolica, po cijeni od 500 kuna (!), od strane ženske osobe s kojom smo preko “treće strane” pokušali stupiti u kontakt.

Rečeno nam je da će nam se osoba koja prodaje grede javiti, međutim poziv nije stigao već je oglas o prodaji drvenih greda danas navečer naprasno izbrisan!

No ranijom pretragom riječkog oglasnika otkrili smo kako se radi o jednoj od najaktivnijih članica grupe – već dulje vrijeme u riječkom oglasniku oglašava prodaju svega i svačega, od rabljenih dječjih kolica do – drvenih greda iz Benčića!

To je još jedan pokazatelj kako na društvenim mrežama treba biti na oprezu. Primamljive ponude često kriju “lov u mutnom” pa i prodaju tuđe stvari!

U međuvremenu nam se javio i admin Facebook grupe Oglasi Rijeka i okolica s napomenom kako su njihovi članovi upoznati sa strogim pravilima grupe, posebno s odredbom o istinitosti sadržaja objavljenih oglasa, i svi oni koji se ne pridržavaju tih pravila bit će odmah izbačeni iz grupe, kao što će se to dogoditi i u ovom slučaju.

Exit mobile version