INCIDENTI NA POLJUDU Damira Miškovića gađali bocom, odvratno skandiranje, suca naganjao „navijač“ sa šipkom

Idi na originalni članak
Foto: screenshot youtube

Današnji derbi na Poljudu između Hajduka i Rijeke ponovno su nažalost zasjenili brojni incidenti koji nemaju previše veze s nogometnom kao najljepšom igrom na svijetu

Oglas

Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković bio je konstatno meta uvreda nekih na tribinama koji su umjesto gledanja nogometa uživali u vrijeđanju. Sve je kulminiralo po isteku utakmice kada je verbalni napad eskalirao, a prema Miškoviću je poletjela i boca. Mišković se uz začuđeni pogled negodovanja mirno uputio prema izlazu iz gledališta.

“Sramota je da su me gađali bocom”, rekao je Mišković.

Video: Index.hr

Tijekom utakmice navijači domaćih, iznervirani valjda sjajno organiziranom navijačkom akcijom Armade koja je u Split uplovila brodom, izvjesili su na svojoj tribini veliki transparent podrugljivog sadržaja napisan ćirilićnim pismom (?!?) . Pored toga, čuli su se uvredljivi povici na račun nacionalnih manjina koji su pozivali na – ubojstva.

Pored svega toga, valjda iznerviran (opravdano dosuđenim) penalom za Riječane, jedan je maskirani „navijač“ domaćih, prema pričanjima očevidaca (prenosi portal Index.hr), utrčao na teren sa sjeverne tribine s namjerom fizičkog napada na suca Marija Zebeca držeći u ruci željeznu šipku!

https://www.youtube.com/watch?v=EktUyZtC-oY

Zapanjujuće je potom njegovo šetkanje terenom, među igračima obje momčadi (Zebec je mudro otrčao na drugu stranu igrališta) dok su zaštitari čekali s intervencijom bojeći se valjda oruđa u njegovim rukama. Tek ga je policija zastrašila pa se izgreenik počeo udaljavti prema sjevernoj tribini. Ostaje pitanje u zraku – a da je bila riječ o nekakvom eventualnom terorističkom napadu, koga bi ovi  zaštitari spriječili ovako mlakim reakcijama?!

Exit mobile version