U MEĐIMURJU

Krvavi obračun četvorice rođaka u romskom naselju; Koristili palice, mačete i noževe!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija, Pixsell

Međumurska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad četvoricom rođaka: 24-godišnjakom, 38-godišnjakom, starijim maloljetnikom i 42-godišnjakom.

Oglas

24-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu 38-godišnjaka. 38-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu starijeg maloljetnika. Stariji maloljetnik i 42-godišnjak osumnjičeni su kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 38-godišnjaka.

Predani su pritvorskom nadzorniku

Sve se dogodilo u romskom naselju Kuršanec. Najprije je 38-godišnjak u subotu malo poslije 23 sata u Cvjetnoj ulici fizički nasrnuo na rođaka, osumnjičenog starijeg maloljetnika. Obračun se nastavio oko 23:30 sati u Ulici Matije Gupca, gdje su rođaci tijekom sukoba koristili drvenu palicu i mačetu. 

Zatim su se uključili drugi bliži rođaci, osumnjičeni 24-godišnjak i 42-godišnjak koji su fizički nasrnuli na 38-godišnjaka, koristeći pritom drvenu palicu i nož. 38-godišnjak i stariji maloljetnik su zadobili više tjelesnih ozljeda. Imali su rezne i ubodne rane te hematome po tijelu, ali u Županijskoj bolnici Čakovec okvalificirane su im lakše tjelesne ozljede. 

Osumnjičena četvorka je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Index.

Exit mobile version