'ADVENTSKA ČAROLIJA U SRCU GRADA'

‘Adventska Dramma’: Poznati lokal obećava adventsku čaroliju u srcu grada, evo što vas sve očekuje u studenom i prosincu!

Idi na originalni članak

Ako tražite savršeno mjesto za uživanje u adventskom razdoblju, Filodrammatica u centru Rijeke je vaša top destinacija!

Oglas

Ovaj popularni lokal, koji je nedavno preuređen u modernom stilu, priprema nezaboravne zabave ovog studenog i prosinca, pod nazivom Adventska Dramma.

Uživanje uz piće, tapas i živu glazbu

Filodrammatica nudi bogat izbor pića koji će zadovoljiti svačiji ukus, a njihovi kreativni tapasi savršeno se slažu uz čašu omiljenog pića. To je mjesto gdje možete doći na jutarnju kavu, ukusno pojesti ili se opustiti uz prijatelje uz večernju zabavu.

Kroz cijeli studeni, svakog petka i subote možete uživati u odličnoj atmosferi uz živu glazbu, dok prosinac donosi još bogatiji program – živa glazba svakog dana, osim nedjelje. Idealno za sve one koji žele osjetiti čaroliju adventa u srcu grada.

Savršeno za božićne domjenke

Filodrammatica poziva sve da organiziraju božićne domjenke u njihovom prostoru. Zahvaljujući redovnim glazbenim događanjima i ugodnom ambijentu, ovo mjesto postaje središte zabave i dobre hrane tijekom adventa.

Posebni jelovnici za Adventsku Drammu

Za one koji žele doživjeti nešto posebno, pripremili su posebne jelovnike prilagođene Adventskoj Drammi. Filodrammatica je mjesto koje obećava zabavu, smijeh i nezaboravne trenutke uz izvrsnu hranu i piće. Svi su pozvani da osjete toplinu adventskog duha i zajedno stvore nezaboravne uspomene!

“Vidimo se u Filodrammatici na adresi Korzo 28, gdje vas čekaju najbolja zabava i najbolji tapasi u gradu! Rezervirajte na broj – 385 91 3000 662.”, pozivaju iz Filodrammatice.

Exit mobile version