EVO KAKO IZGLEDA

BRAVO! Mlada poduzetnica Lea Žulić u Opatiji otvorila prvu multisenzornu igraonicu za djecu u Hrvatskoj!

Idi na originalni članak

Gradonačelnik Kirigin i zamjenica Đukić posjetili su novootvorenu Senzoraonicu, multisenzornu igraonica za djecu vlasnice, mlade poduzetnice, Lee Žulić, po struci odgojiteljice koja dolazi iz poznate opatijske poduzetničke obitelji te je za nju vlastita poslovna inicijativa bila sasvim prirodan izbor razvoja karijere.

Oglas

Senzoraonica se nalazi u Voloskom, u Ulici Rikarda Katalinića Jeretova 27 te je namijenjena djeci od rođenja do 7 godina starosti, ne samo djeci s teškoćama u razvoju, već svoj djeci i roditeljima.

Riječ je o prvoj multisenzornoj igraonici u Hrvatskoj s dvije senzorne sobe: tamnom sobom i svijetlom dvoranom. Boravak u igraonici potiče osjetilni razvoj, kognitivni, motorički, jezično-govorni razvoj djeteta, ali i njegovo samopouzdanje i samopoštovanje. Posebno je važno naglasiti da u senzoraonici roditelji mogu provoditi vrijeme s djecom i tako se kvalitetno družiti i povezivati.

Lea u idućim mjesecima planira pokrenuti različite aktivnosti, družionice koje će se odvijati u grupama dva puta tjedno te biblioterapiju. Želimo joj mnogo uspjeha u radu!

Exit mobile version