EVO DETALJA

CRO RACE 2024: U četvrtak i petak privremena regulacija prometa u Rijeci i okolici

Idi na originalni članak
01.10.2022., Opatija - Peta etapa Cro Race biciklisticke utrke Opatija - Labin. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U četvrtak i petak, 3. i 4.  listopada 2024. godine, zbog održavanja treće i četvrte etape međunarodne biciklističke utrke ”CRO Race” doći će do privremenog polusatnog zatvaranja dijela prometnica na području Rijeke u terminima prolaska biciklista.

Oglas

U četvrtak 3. listopada 2024. godine, privremeno će se, od 14:30 do 16:00 sati, za sav promet zatvoriti ulice Balde Fućka, Svetog Jurja i Grohovski put.

 U petak 4. listopada 2024. godine, privremeno će se, od 14:00 do 15:30 sati, za sav promet zatvoriti cesta od kružnog raskrižja Rujevica do granice s Općinom Viškovo.

Privremena regulacija prometa za vrijeme prolaska sudionika međunarodne utrke biciklista na području Rijeke biti će koordinirana i praćena od strane Prometne policije MUP-RH te Odsjeka za prometno redarstvo Grada Rijeke. 

Biciklistička utrka “CRO Race” je svjetska biciklistička utrka te sportski događaj od međunarodnog značaja koji promovira kulturne i turističke ljepote Republike Hrvatske. 

Treća etapa utrke na rasporedu je u četvrtak 3. listopada 2024. godine kada će biciklisti voziti dionicu dugu 154 kilometara koja kreće iz Otočca preko Senja, Novog Vinodolskog i Rijeke te stići na cilj u Opatiju. 

Četvrta etapa utrke na rasporedu je u petak 4. listopada 2024. godine kada će biciklisti iz Krka preko Rijeke (dionicom autoceste A7) do čvora Rujevice te dalje nerazvrstanom cestom prema granici Općine Viškovo, nastaviti voziti do Pazina i nakon 161 kilometra stići u Labin.

Na svim prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Exit mobile version