HUMANITARNA AKCIJA

Galerija |Akcijom darivanja krvi volonteri Rijeke 2020 uveli u posljednji mjesec EPK

Idi na originalni članak

Danas je u Hrvatskom kulturnom domu održana akcija darivanja krvi na kojoj su sudjelovali volonteri Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, čiji volonterski program provodi upravo HKD

Oglas

Volonteri se pridružuju akcijama darivanja krvi još od travnja 2020. godine, kada su tijekom prvog lockdowna pokazali interes da se uključe u krizno volontiranje i na taj način daju svoj doprinos zajednici.

Humanitarna akcija bila je uvertira u program zatvaranja turbulentne, ali uspješne EPK godine koji će obuhvatiti niz kulturnih događanja u travnju. U sklopu završnih događanja prijestolničke godine volonterski program će se predstaviti kroz retrospektivnu izložbu fotografija koja će biti postavljena na postamentima na Korzu od 20. travnja te mozaik posvećen volonterima u čijem stvaranju sudjeluju oni sami, a koji će se krajem travnja postaviti na riječkom lukobranu.

Volonterski program u kulturi nastavlja i nakon završetka riječke godine kao europske prijestolnice kulture, te će se, uz kulturni program, volonteri i dalje angažirati u humanitarnim akcijama.

Exit mobile version