Autobusi Autotroleja u subotu normalno prometuju na svim gradskim i prigradskim linijama

Idi na originalni članak
Foto: Riportal.hr

Potvrdu smo dobili od glasnogovornice KD Autotrolej

Oglas

Više u VIDEOPRILOGU:

Komunalno društvo Autotrolej danas normalno održava svoje linije u gradskom i prigradskom prometu, potvrdili su nam upravo iz toga komunalnog društva a nakon što smo dobili mnoge upite uznemirenih građana koji su nakon objave nekih vijesti pomislili da se neće danas moći vratiti svojim kućama s mjesta na kojem su se zatekli.

Od danas više nema međugradskih linija autobusa i vlakova, zatvaraju se autobusni i željeznički kolodvori. Ne može se niti na otoke a niti sa njih na kopno, osim onih koji imaju prebivalište.

Međutim, javni gradski prijevoz danas se u Rijeci i okolici odvija normalno. Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je odluku kojom se situacija mijenja od sutra, ali građani danas mogu koristiti usluge javnog gradskog prometa u Rijeci i okolici.

Najnovijom odlukom Nacionalnog stožera od 22. ožujka se obustavlja cijeli javni prijevoz. Barem 30 dana neće više voziti busevi, tramvaji, vlakovi i ostali javni prijevoz.

Izuzetak su taksiji, koji će, ipak, moći voziti. Još se ne zna je li Stožer razmišljao i o onim ljudima kojima je javni prijevoz jedino sredstvo kako doći do posla, na koji neki i u ovim vremenima moraju ići.

Foto: Riportal.hr

 

Exit mobile version