NA KOBLEROVOM TRGU I KORZU: Svečano otvoren RIAdvent, počelo najmagičnije doba godine

Idi na originalni članak
Foto: Ivan Vuljanić

Večeras je upaljena i ravjeta na blagdanskoj dekoraciji u središtu grada što je prelijepom riječkom Korzu odnosno Koblerovom trgu dalo još bajkovitiji izgled

Oglas

Bogatim programom na Koblerovom trgu i pozornici na Korzu večeras je svečano obilježen početak adventskog razdoblja odnosno manifestacije Rijeka Advent. U inspirativnom programu otvaranja sudjelovali su združeni zbor crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije (župni zbor i djeca) i Schola Cantorum, Mia Negovetić, djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, Prve Riječke mažoretkinje i Ženska klapa Luka.

Foto: Facebook Ante Granješ

U programu su uživali mnogobrojni Riječani. Prvu svijeću na adventskom vijecu oko fontane na Koblerovom trgu upalio je riječki nadbiskup msgr.dr.sc. Ivan Devčić zajedno s djecom Centra za odgoj i obrazovanje koja su sama izradila i ukrase za vijenac.

Foto: Facebook Ivan Vuljanić

Svečani program potom je nastavljeni na Korzu uz Prve riječke mažoretkinje i klapu Luka te paljenje blagdanske rasvjete na Korzu i ostalim lokacijama.

Foto: Facebook Ranka Zaccaria
Foto: Facebook Ivan Vuljanić

Uz prigodne štandove postavljene na nekoliko lokacija u centru Rijeke, na pozornici na Korzu u idućih mjesec dana nastupat će glazbenici, plesači, dramski umjetnici i zabavljači. Cjelokupni program Rijeka Adventa možete pronaći OVDJE.

Još fotografija Ivana Vuljanića možete pogledati OVDJE

Exit mobile version