KADROVI RIJEKE NA NETFLIXU

Galerija |Riječani sa zanimanjem pratili snimanje serije za Netflix u centru grada!

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ovih dana glavni riječki kadar je Senjsko pristanište gdje se snima televizijska serija “Clark”. A kako izgledaju glumci Bill Skarsgaard, Adam Lundgreen i redatelj Jonas Akerlund na setu, pogledajte u našoj foto galeriji

Oglas

Riječ je o projektu produkcijske kuće Scandinavian content group u suradnji s MP filmskom produkcijom iz Zagreba. Televizijska serija “Clark” švedskog redatelja Jonasa Akerlunda bit će emitirana na internetskoj platformi Netflix. Riječ je o akcijskoj drami o životu i pustolovinama antijunaka Clarka Oloffsona, švedskog „celebrity gangstera“ poznatog po sudjelovanju u pljački banke prema kojoj je nastala fraza „stockholmski sindrom“. Radnja se odvija 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća.

Serija je nazvana po Clarku Olofssonu, jednom od dva muškarca koji su bili u banci u Stockholmu 1973. godine za vrijeme pljačke, i s kojima su taoci uspostavili prisan odnos što je danas poznato kao “stockholmski sindrom”. Olofssona glumi sve popularniji švedski glumac Bill Skarsgard, sin čuvenog Stellana Skarsgarda i brat poznatnog Alexandra Skarsgarda. I Bill iza sebe ima hitove kao što su “Ono/It” i “Devil All The Time” te seriju “Castle Rock”.

Spomenuta produkcijska kuća izabrala je Hrvatsku za snimanje lokacija koje nije moguće snimati u Švedskoj. Osim u Rijeci i na širem prostoru Kvarnera, snimanje će se odvijati u Istri i Zagrebu.

Ovih dana glavni riječki kadar je Senjsko pristanište, a kako izgledaju glumci Bill Skarsgaard, Adam Lundgreen i redatelj Jonas Akerlund na setu pogledajte u našoj foto galeriji!

Exit mobile version