Rijeka dobila novi INTERSPAR hipermarket, otvoreno više od 100 novih radnih mjesta

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Prodajna mreža SPAR-a u Hrvatskoj kontinuirano raste, danas otvorena 107. Trgovina

Oglas

Rijeka je od danas bogatija za još jedan INTERSPAR hipermarket. Novi INTERSPAR smješten je na prvom katu Tower Centra i prostire se na čak 4.200 kvadratnih metara prodajnog prostora. Kupcima je na raspolaganju više od 100 ljubaznih djelatnika koji će im rado pomoći pri kupnji.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

INTERSPAR hipermarket u Tower Centru koncipiran je na način da pruži sve za ugodnu kupovinu. Niski regali i delikatesni otoci stvaraju dojam otvorenog prostora, a na njihovim se policama nalazi 30.000 proizvoda od kojih je više od 70 posto domaćih proizvođača.

Kao i na Rujevici kupci će u novom INTERSPARU pronaći tjestenine i mliječni program iz PIK-a Rijeka, tjestenine tvrtke Mariolina iz Krka, kolače, torte i pekarske proizvode iz Radnika Opatija, svježe meso tvrtke Fućak Čavle te vino Zlatna Vrbnička Žlahtina iz vinarije PZ Vrbnik iz Krka.

Danijel Vidiš, član Uprave SPAR Hrvatska i Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke u obilasku novog INTERSPAR-a Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na samom ulazu nalazi se „TO GO“ gdje kupce čekaju svježe pripremljene salate, sendviči, jela s roštilja, pizze i ostale delikatese.

Kupci će u novom INTERSPARU pronaći i veliku ponudu orašastih plodova, začine iz cijelog svijeta, svježe pripremljeni sushi te u vrhunskoj INTERSPAR pekarnici najbolji kruh i kvalitetne pekarske proizvode. Kupce će zasigurno oduševiti i velika rashladna komora na čak 15 kvadratnih metara u kojoj se mogu pronaći najprodavanija pića u velikim pakiranjima rashlađena na savršenoj temperaturi.

„Nakon otvorenja hipermarketa na Rujevici, INTERSPAR je svoja vrata otvorio i u drugom dijelu grada, na Pećinama. Rijeka ima velik tržišni potencijal, pa se nadamo da ćemo otvaranjem manjih SPAR dućana doći i u ostale riječke kvartove“, kazao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Iako Tower Centar radi od 9 sati, INTERSPAR svoja vrata otvara već u 8 sati svakoga dana, a kako bi kupcima priuštio još bezbrižniju kupovinu, u garaži ih čekaju proširena parkirna mjesta.

Tijekom ljetnih mjeseci INTERSPAR će raditi do 22 sata.

Exit mobile version