(FOTO & VIDEO) JOŠ TRI DANA: Carnival Snowboard Session jedna od najjačih riječkih zimskih atrakcija – pogledajte program događanja!

Idi na originalni članak
Foto: CSS

U Rijeci se uz samo more borda još od 2008. godine

Oglas

Razlog zbog kojeg u centru Rijeke sniježi već godinama je Carnival Snowboard Session, a organizatori iz snowboard kluba Nine ove godine na Gat Karoline Riječke donose ovo jedinstveno međunarodno gradsko snowboard natjecanje 4. veljače.

Carnival Snowboard Session još jednom obećava uživanje u egzibicijama vrhunskih snowboardera iz cijele Europe, a tu je i bogati popratni program.

Drugu godinu zaredom održava se Carnival Snowboard Film Festival u Filodrammatici s amaterskim snowboard clipovima.

Foto: CSS

Kao novost najavljen je Carnival Snowboard Session Kids, natjecanje malih ridera, a vikend pun vratolomija zatvorit će koncert grupa Kiša metaka, Reinkarnacija i Ličo & Palačinka Soundsystem u Palachu.

PROGRAM

13:30 Otvaranje
13:40-14:30 Trening
14:45-15:45 Kvalifikacije – Round 1
16:00-17:00 Kvalifikacije – Round 2
17:00-18:20 Carnival Snowboard Session Kids – otvoreno dječje natjecanje KUP HRVATSKE
18:30-19:30 Finale

21:00 Afterparty@Palach

21:00-22:00 Ličo & Palačinka Soundsystem
22.00-23.10 Koncert: Reinkarnacija
23:10-23:30 Dodjela nagrada
23.30-00.45 Koncert: Kiša Metaka
00.45-04.00 Ličo & Palačinka Soundsystem

Kiša metaka je gangsta rap grupa iz Splita, čiji članovi već deset godina djeluju zajedno u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Bend je nastao kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko V, Oreb, VRH i Batman3000. Prvi album gotovo je preko noći postao hit i Kiši metaka donio brojne rasprodane koncerte po regiji. Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom.

Ulogu domaćina preuzima mlada opatijska skupina pod nazivom Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa ova dva kolektiva zadužen je Ličo i Palčačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođače rima u regiji .

Ulaznice u pretprodaji možete naći u Dallas Music Shop Rijeka po cijeni od 35,00 kn, a na sam dan koncerta po cijeni od 45,00 kn. Vrata OKC Palach bit će otvorena od 21 sat.

Exit mobile version