(FOTO, VIDEO) Na Marunadu u Lovran stižu i hrvatske estradne zvijezde!

Idi na originalni članak
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Lovranska „Marunada“ započinje 12. listopada i to po 45. put

Oglas

Uz degustaciju tradicionalne hrane i pića od posebne vrste kestena koja raste na području Lovrana i okolice posjetitelje će zabavljati Opća opasnost, Šajeta i zvijezda estrade Andrea Šušnjara i grupa Magazin.

Organizatori tradicionalne manifestacije posvećene kestenima i ove godine pozivaju u Lovran sve zainteresirane posjetitelje.

Poznata „Marunada“ ove 2018. godine bit će održana 45. godinu po redu, a započinje 12. listopada. Trodnevni program obuhvaća prije svega tradicionalnu hranu i pića od kestena te dobru zabavu uz različite sadržaje. Za pravu atmosferu pobrinut će se glazbeni izvođači.

Svečano otvarnje Marunade počinje u petak, 12. listopada u 17 sati na parkiralištu „Brajdice“. Posjetitelji će moći uživati u pripremljenim delicijama i tradicionalnim pečenim marunima do 22,30 h, kada nastupa grupa Opća opasnost.

Drugi dan Marunade obilježit će događaji poput sajma autohtonih proizvoda, susreta oldtimera, malonogometni turnir i nastupa zborova. U 20 h dolazi grupa Magazin i zabavljat će goste do 3 h poslije ponoći.

Foto Šajeta: Petar Kürschner

Nedjeljni program počinje s tradicionalnim boćarskim turnirom, a završava nastupom Šajete.

Trodnevnim programom nije kraj Marunade. Nastavak slijedi u tjednu poslije u Kinu Sloboda, gdje u ponedjeljak slijedi predstavljanje autorskog djela, u četvrtak dječja plesna predstava, a u petak stiže popularni Bloger Krule. Ulaz na događaje sva tri dana je besplatan.

Tako će biti obilježena još jedna u nizu lovranska Marunada, manifestacija koja je priznata kao jedna od „deset najboljih europskih jesenskih gastro festivala“.

Cjelokupni program događanja možete pogledati OVDJE

I. Brljak

Exit mobile version