(FOTO & VIDEO) NEZABORAVNA NOĆ! Rijeka sreće, radosti i pjesme nakon osvajanja naslova prvaka Hrvatske!

Idi na originalni članak

Nakon slavlja na Rujevici, rijeka navijača Rijeke prelila se u samo središte grada a na Gatu Karoline Riječke, gdje je bilo središnje okupljalište razdraganih Riječana i njihovih gostiju, pjesma navijača nije prestajala sve do ranih jutarnjih sata

Oglas

Oko 13 tisuća ljudi slilo se u samo središte grada, uglavnom na Gat Karoline Riječke, sinoć nakon što je HNK Rijeka i matematički, novom pobjedom, potvrdila naslov prvaka Hrvatske.

Nezaboravne scene na Rujevici okrunjenje su nevjerojatnom proslavom u središtu grada, spektaklom kakav će zlatnim slovima biti upisan u povijest grada!

Fenomenalni Blagdan band pokazao je kako je srce grada još uvijek rockersko, a u svoj repertoar rock/punk/new wave klasika inkorporirali su mnoštvo navijačkih budnica pretvorivši svoj koncertni set u euforični plesni happening koji je dobro prodrmao temelje Gata.

Jednako zabavni i euforični bili su i Koktelsi koji su kombinirali poznate navijačke pjesme s repertoarom popularnih zabavnih melodija što je bila glazbena kulisa neohodna za pražnjenje goleme navijačke sreće i strasti.

Službeni dio programa na Gatu završen je nešto iza 2 sata ujutro, no proslava prvog, povijesnog naslova prvaka Hrvatske za Rijeku nastavila se do ranih jutarnjih sati u mnogim riječkim ugostiteljskim objektima koji su odlukom Grada dobili izvanrednu dozvolu za produženje radnog vremena do 6 sati u ponedjeljak ujutro.

Ono najbolje, zbog čega treba odati priznanje riječkim navijačima i svim Riječanima, da tijekom ludog slavlja nije zabilježen niti jedan jedini veći incident (OVDJE). Bravo Rijeka, bravo Riječani!

 

Exit mobile version