OVE SRIJEDE

Istraživanje o životu u našoj županiji: Je li PGŽ poželjna regija za život i rad?

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal - M.L.

U okviru inicijative Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije “Dani otvorenih vrata EU projekata”, Regionalna razvojna agencija Primorsko-goranske županije PRIGODA, predstavit će rezultate istraživanja o kvaliteti života u Primorsko-goranskoj županiji.

Oglas

Događanje će se održati u srijedu, 16. listopada 2024. godine od 12.30 do 15.00 sati na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4, dvorana 006), uz podršku Ureda za karijere Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

U okviru skupa, koje organizira uoči Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti i Svjetskog dana informiranja o pitanjima razvoja, pored predstavljanja rezultata istraživanja o kvaliteti života u PGŽ-u, na konferenciji će se predstaviti i nekoliko uspješnih EU projekata koji su financirani EU sredstvima u primorsko-goranskim mikroregijama, s naglaskom na to kako isti utječu na kvalitetu života građana i građanki.

Za sudjelovanje na događanju potrebna je prethodna registracija, a prijave za sudjelovanje otvorene su do utorka, 15. listopada 2024. putem poveznice. Detaljan program dostupan je OVDJE.

U ime Primorsko-goranske županije, konferenciji će prisustvovati pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit Krpan.

Exit mobile version