IZBOR IZ OGLASNIKA: Evo koji se poslovi nude na tržištu rada na našem području!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Oglas

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, koja teži postati vodeća banka u pružanju inovativnih bankarskih usluga, zapošljava na poziciji: savjetnik za poslovanje s malim poduzetnicima za područje Rijeke (m/ž). Od kandidata se očekuju sljedeće odgovornosti: vođenje poslovnog odnosa s malim poduzetnicima – do 1 mil EUR-a godišnjeg prihoda, akvizicija novih klijenata i cross selling proizvoda banke, vođenje portfelja postojećih klijenata te brojne druge. Ukoliko imate VŠS/VSS ekonomskog smjera, trogodišnje iskustvo, poznajete lokalno tržište, a krase vas prezentacijske, komunikacijske i organizacijske vještine, prilika je ovo koja se ne propušta. Brzom prijavom do posla, ovdje! 

Pevec zapošljava više trgovaca (m/ž) za više programa u Rijeci. Ako imate SSS,  dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznajete asortiman neprehrambene robe (građevina, boje, stolarija, kupaonska galanterija, pločice)  te se dobro služite računalom (MS Office programi), a imate prodajne vještine i samostalnost u radu, prijavite se ovdje. 

Američka kompanija Steiner Company zapošljava više djelatnika za rad na luksuznim putničkim brodovima. Spa Doctor (m/ž), Personal trainer / Osobni trener (m/ž), Beauty Therapist / Kozmetičar (m/ž), samo su neke od 7 pozicija koje se nude. Potrebno vam je znanje engleskog jezika te  znanje posla za koji se prijavljujete (certifikat ili diploma). Poslodavac nudi business training u Londonu – prije polaska na brod, smještaj i večeru u Londonu, avio kartu od Londona do broda i od broda do kuće (kad se završi ugovor), hranu i smještaj na brodu, osiguranje na brodu, dobru zaradu i putovanje po cijelom svijetu. Razgovor za posao vas očekuje u Rijeci. Pogledajte ponudu poslova ovdje. 

METRO Cash & Carry Hrvatska, dio je METRO Grupe i jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, prisutan u čak 25 zemalja Europe i Azije. Zapošljava na poziciji: sakupljač / utovarivač robe (m/ž) za rad u Rijeci, Splitu, Zagrebu. Za ovaj su vam posao potrebne: dobre komunikacijske vještine, sklonost timskom radu, minimalno SSS te je poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Prijave su ovdje. 

Adecco grupa za klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj s dugogodišnjim iskustvom poslovanja s talijanskim korisnicima, zapošljava na poziciji: referent u odjelu brige o korisnicima putem društvenih medija (m/ž) u Rijeci. Očekuje vas odgovaranje na upite talijanskih korisnika vezane uz proizvode i usluge tvrtke putem društvenih medija, podrška postojećim korisnicima te obrada reklamacija korisnika. Poslodavac nudi plaćeno usavršavanje talijanskog jezika u trajanju od mjesec dana, plaćeni prijevoz, mogućnost povećanja fiksne plaće te ugodnu radnu okolinu. Prijave traju do 30.03., prijavite se putem brze prijave. 

Exit mobile version