IZBOR IZ OGLASNIKA: U Rijeci i okolici zapošljavaju i njemačke tvrtke!

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Riječanin)

 

Oglas

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku poslušajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Elmatic GmbH Gebäudemanagement uspješna grupacija iz područja tehničkog upravljanja zgradama, s više od 800 suradnika i 20 lokacija u Njemačkoj, zapošljava na poziciji: Recruiter (m/ž). Mjesto rada: home office u Hrvatskoj. Ukoliko izvrsno govorite njemački, imate administrativnu izobrazbu (korištenje računala i Office programa), smisao za organizaciju te imate iskustvo u području zapošljavanja, ovo je prilika za vas. Na linku su detalji.

Pevec traži najbolje kandidate za poziciju u prodajnom centru u Rijeci (Škurinje): Djelatnik u unutarnjoj čuvarskoj službi (m/ž). Da biste se prijavili trebate SSS, dvije godine radnog iskustva, važeću licencu za zaštitara, kao i važeći liječnički pregled za zaštitara. Na ovom poslu ćete nadgledati rad i ponašanje kupaca i radnika, davat ćete naputke svim radnicima u provođenju mjera kontrole objekta i imovine. Provjerite sve detalje na linku.

TOI TOI d.o.o. zapošljava vozača C i E kategorije (m/ž) za prijevoz i održavanje EKO WC-a za područje Rijeke. Za ovaj posao trebate minimalno trogodišnje iskustvo. Prijaviti se možete brzom prijavom. Sretno.

Hemmersbach GmbH & Co KG zapošljava na 5 pozicija u Rijeci: Team Leader Inside Sales (m/ž), Profiling Specialist/Telemarketing Specialist (m/ž), Inside Sales Representative (m/ž), PMO Assistant (m/ž), Java EE Developer (m/ž). Budi dio ovog tima. Riječ je o globalnom pružatelju IT usluga. S više od 3.400 stalnih zaposlenika u 38 podružnica nude usluge diljem svijeta u više od 190 zemalja. Ako želite biti dio uzbudljivih novih mogućnosti i profesionalno se razvijati, kliknite na link i prijavite se na željenu poziciju.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava Doktora dentalne medicine (m/ž) za modernu polikliniku u Rijeci. Od kandidata se očekuje završen studij stomatologije (odrađen staž i licenca za rad), specijalizacija je plus, no nije uvjet za posao. Ako uz to imate godinu dana iskustva, profesionalni ste i ljubazni, prijavite se brzom prijavom. Sretno.

Manpower zapošljava na poziciji: HR Support Generalist (m/ž) za rad u Puli. Za ovaj posao trebate trogodišnje iskustvo u HR području, znanje rada u MS Office paketu (Word, Excel, Power Point), znanje engleskog i talijanskog jezika (B2 razina). Ako ste uz to komunikativni i timski igrač, možda je ovo idealna prilika za vas. Prijavite se jednim klikom.

Aluflexpack novi d.o.o. sa svojim povezanim poslovnim subjektima čini Aluflexpack Grupu koja je integrirana u austrijsku grupu Montana Tech Components. Glavna poslovna djelatnost je proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova. Trenutno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Product manager/Stručni suradnik u marketingu (m/ž). Ukoliko imate VŠS/VSS ekonomskog smjera (poželjno marketing), minimalno jednogodišnje iskustvo i postignute rezulatate u marketingu, uz izvrsno poznavanje rada u MS Office programima (osobito u Excel, Word i Power Point), ovo je prilika za vas. Mjesto rada: Zadar i Umag. Klik na link za prijavu.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava na poziciji: Store Manager/Deputy Manager (m/ž) u Puli.  Očekuje vas rad u mladom i dinamičnom okruženju, a vaš posao uključuje postizanje prodajnih rezultata. Trebate SSS, dvogodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji, komunikacijske i organizacijske vještine. Prijave su ovdje.

Adecco Grupa, sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, vodeći je svjetski lider u pružanju HR usluga. Trenutno traži osobu na poziciji: Administrator u ljudskim resursima (m/ž), za rad u Puli.  Uvjeti prijave na ovaj natječaj su: minimalno 3 godine iskustva u odjelu ljudskih resursa, razvijene voditeljske vještine, visoko razvijene komunikacijske vještine, engleski i talijanski jezik (B2 razina), timski rad i odlično poznavanje MS Office-a. Klik na link na prijavu i sretno.

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje koja za svoje partnere traži više radnika, zapošljava na 6 pozicija. Mjesto rada: Kastav, Rijeka. Mehaničar za viličare, Električar, Brusač, Pomoćni bravar, Hidrauličar, Mehaničar, poslovi su koji su vam na raspolaganju za prijavu. Provjerite ih sve na linku.

Exit mobile version