Jeste li već na riječkim ulicama zapazili “golfa dvicu” s ogromnim “hamburgerom” na krovu? Evo priče…

Idi na originalni članak

Hamburger na krovu “golfa dvice” mamac je za ukusno jelo u riječkom “fine foodu” Mamma Mia koji se nalazi u Ulici Ivana Filipovića, blizu Ekonomske škole i Ekonomskog fakulteta

Oglas

Hamburgeri u “fine foodu” Mamma Mia već su prepoznati u Rijeci kao posebni i ukusni, uz pravi omjer cijene i rijeko visoke kvalitete, pripremljeni od probranih i uvijek svježih sastojaka. Malo tko u gradu još nije probao njihov Big Classic, Big Chicken, Chicken Cheddar, Big Mamma, Mamma Mia Special ili hot-dog, ćevape…

VIDEO DANA:

Ovih dana vlasnik lokala, Dino Damjanović, odlučio se na dovitljiv marketinsški potez – instalirao je ogromnu repliku njegova hamburgera na krov kultne “golf dvice”!

Vozilo već neko vrijeme plijeni pažnju prolaznika na riječkim ulicama i šire te izaziva apetit kod svih onih koji ugledaju slasnu poslasticu na krovu automobila. Sada smo doznali i pozadinu ovog marketinškog poteza!

– Želio sam baš kultnu “golfa dvicu”, i išli smo po vozilo čak do Dugog Sela! Kupili smo ga od bake i dida koji su nam ispričali cijelu “životnu priču” automobila, a usput i svoju – što su sve prolazili u toj legendarnoj “golf dvici”, gdje su s njime putovali, što su s njime proživljavali… Čak su u jednome trenutku pustili i suzu, onda kada su se trebali rastati od automobila, ispričao nam je Dino dodajući kako je “golf dvica” ovo ljeto proputovala i brojne ljetne festivale – a na cesti ih nije izdala niti jedan jedini put!

– Već u tekstu oglasa auto je zračio pozitivnom energijom, a onda smo – nakon “par pića više” – nas nekoliko zaključili: “Zašto ne bi postavili ogroman hamburger na krov auta?! Baš to, zašto ne! I evo ga! Tko još ima ogroman hamburger na krovu auta?”, kazao nam je Dino te dodao kako je repliku njegova hamburgera po narudžbi izradila talentirana kiparica i umjetnica Martina Čemeljić koja je, po njegovim riječima, uložila jako puno truda i vremena za izradu hamburgera koji će “izazivati sline”.

Eto, ako je i vas zaveo hamburger na krovu “golfa”, morate tek provjeriti kakav je onaj u “fine foodu” Mamma Mia!

Exit mobile version