IDEJA ZA IZLET

Jeste li znali da se na samo pola sata vožnje od Rijeke nalazi prekrasna farma simpatičnih alpaka?

Idi na originalni članak

Na rubu predivne prirode, u Driveniku, smjestila se farma alpaka koja nudi jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje životinja i prirode. Udaljena niti pola sata vožnje od Rijeke, ova obitelj, vođena dugogodišnjom ljubavlju prema životinjama, ostvarila je svoj san otvaranjem ranča gdje posjetitelji mogu uživati u trenucima povezivanja s neodoljivim životinjskim prijateljima. Ovdje se svaki posjetitelj može prepustiti opuštajućem ambijentu, stvoriti nezaboravne uspomene i otkriti radost koja dolazi iz direktnog kontakta s prirodom.

Oglas

Farma je otvorena za sve, od vrtića do privatnih proslava, a radno vrijeme omogućuje fleksibilne posjete. Tijekom vikenda, obitelji mogu uživati u cijelom spektru aktivnosti. Posjetitelji mogu doživjeti čaroliju ovog ranča za samo 7 eura za djecu uzrasta od 5 do 14 godina, dok su mališani do 4 godine slobodni. Paket za roditelje s djecom čini ovu avanturu još povoljnijom, omogućujući svima da se opuste i uživaju u trenutku.

Na farmi alpaka, posjetitelji imaju priliku upoznati šarmantne stanovnike, uključujući tri prekrasne alpake – Cocco, Amadeus i Max. Njihova prijateljska narav i meka vuna osvajaju srca svih koji ih dođu posjetiti. Osim alpaka, tu su i veseli poniji, nestašne ovce, razigrane koze te simpatične patke koje se sunčaju u svom bazenu. Svaki kutak ove farme nudi priliku za igru i interakciju, posebno za najmlađe, koji se mogu zabaviti na gumenom gradu dok roditelji uživaju u miru i tišini.

Farma alpaka nije samo mjesto za susret s ljubimcima; to je i mjesto gdje se cijeni dobrobit životinja. Posjetitelji se mole da poštuju pravila i sigurnost, čime se osigurava sretna i zdrava atmosfera za sve. Uz prostrani parking i ugodan ambijent, ovaj ranč pruža idealno mjesto za obiteljski izlet ili opuštajući dan u prirodi. Posjetitelji će sigurno otići ispunjeni srećom i toplim uspomenama, planirajući svoj sljedeći povratak. Više informacija potražite na linku.

Exit mobile version