ČESTITKE POBJEDNICIMA!

KIDS CRO Race u Opatiji okupio mnoštvo djece: Evo tko je bio najuspješniji u virtualnoj biciklističkoj utrci!

Idi na originalni članak

Ni loše vrijeme nije bilo prepreka održavanju KIDS Cro Racea u Opatiji – 84 djevojčica i dječaka natjecalo se na biciklističkim trenažerima u dvorani Osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov. Tako je održano četvrto od šest natjecanja KIDS CRO Race, virtualne biciklističke utrke za djecu u dobi od 9 do 12 godina, koja je dio međunarodne utrke CRO Race.

Oglas

Pobjednici u kategorijama od 9 do 10 godina su Lili Hajdor i Noel Vukelić, učenik Osnovne škole Kantrida. U kategorijama od 11 do 12 godina pobjednica je Ivona Brumnjak učenica Osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov te Borna Šušnjić. Glavni cilj natjecanja KIDS CRO Race je na zabavan način potaknuti djecu na bavljenje sportom i rekreacijom te im pružiti jedinstveno iskustvo, uz bok profesionalnim biciklistima. 

Zahvaljujući partneru Keindl Sportu, svim su natjecateljima i ove godine osigurani bicikli i trenažeri na kojima prolaze zanimljivu virtualnu stazu. Također, edukatori Keindl Sporta educirali su djecu o biciklizmu i pravilnom ponašanju u prometu. KIDS CRO Race podržavaju i Kraš, BKOOL i Elite.

Iduća utrka KIDS CRO Race bit će održana 4.10. u Labinu, a iduće u Karlovcu te Zagrebu. Ukupni pobjednici bit će proglašeni 6. listopada u Zagrebu na završenoj ceremoniji dodjele nagrada.  

Exit mobile version