KRNJEVO Penzioneri piju na klupicama, a mladi igraju košarku svaki dan

Idi na originalni članak
FOTO: Facebook/Čitateljica

Oglušuju se na naredbe policije

Oglas

VIDEO DANA: 

Iako je PU primorsko-goranska danas izvijestila kako od 21. ožujka, otkad je stupila na snagu odluka o strogoj zabrani okupljanja na ulicama, trgovima i drugim lokacijama, kako nije bilo većih problema niti kršenja te odluke na području PGŽ, prema riječima čitateljica na Krnjevu to i nije slučaj.

U Medovićevoj i Meštrovićevoj ulici na Krnjevu, prema riječima čitateljica, mladi svakodnevno igraju košarku, a okuplja se njih 15-ak.

Nekidan je bila policija, no vratili su se nakon pet minuta na početne pozicije. Užas, kazala nam je čitateljica koja dodaje kako nisu problem samo mladi već i starija populacija koja kupuje alkohol pa pije na klupicama.

„Penzioneri ulaze i izlaze iz dućana Birota s pivama, a u redu čekaju strpljivo s razmakom. Svakako sam za novčanu kaznu. I ja sam doma zatvorena s razigranim djetetom.“

Druga čitateljica nam kaže da je danas dok je tražila parking oko 17 sati u Meštrovićevoj ulici vidjela veću grupu ljudi između 20 i 30 godina kako igra košarku.

„Igraju košarku i druže se najnormalnije“, kaže čitateljica pa dodaje kako su stanari već zvali policiju radi građana koji se svaki dan nalaze ispred dućana Birota i piju.

Razmak se, doduše, ovdje više-manje poštuje… (Foto: Riportal.hr)
Exit mobile version