VEČER ZA PAMĆENJE

Legendarni Boney M. rasplesao tisuće posjetitelja na Ljetnoj pozornici

Idi na originalni članak

Legendarni Boney M. feat Maizie Williams rasplesali sve generacije

Oglas

Sinoć je ispisana još jedna stranica glazbene povijesti Opatije – Boney M, jedna od najpoznatijih svjetskih disco i funk institucija, oduševila je tisuće posjetitelja svih generacija fantastičnim nastupom na Ljetnoj pozornici!

Njihove pjesme nekad su zauzimale prva mjesta top ljestvica širom svijeta, a danas uživaju status kultnih glazbenih uradaka čija popularnost ne jenjava.

Opatijska disco groznica počela je prikladnim hitom „Sunny“, poslije kojeg su se nizale i druge uspješnice: „Daddy Cool“, „Holiday“, „Ma Baker“, „Brown Girl“ i mnoge dr. Pjevačice predvođene legendarnom Maizie Williams, članicom prve, originalne postave Boney M, uz potporu MC-a Kellyja Rahmana i u pratnji uigranog benda, doveli su publiku do usijanja izvedbom svojih najvećih klasika „Rasputin“ i „Rivers of Babylon“. Razne generacije ujedinjene uz dobru glazbu na Ljetnoj pozornici plesali su i pjevali uz Boney M gotovo dva sata i ovacijama oduševljenja pratili svima poznate songove.

Nakon nastupa ovih svjetskih legendi, uslijedio je disco afterpary na kojem su glazbu birali DJ Luca Montecchi i DJ Salle koji su Ljetnu držali na rasplesanim nogama do dugo u noć i uz pozitivne vibracije uveli u Dan Grada Opatije.

Exit mobile version