EVO ŠTO VAS OČEKUJE

Magični Šešir na Trsatu: vrhunska dječja zabava ove nedjelje!

Idi na originalni članak

Ove nedjelje, 29. rujna, Nugentov park iza Trsatske gradine postaje prava čarobna oaza za djecu! Posljednje ovogodišnje izdanje manifestacije “Magični Šešir” donosi pregršt sportskih i edukativnih aktivnosti koje će djeci pružiti nezaboravan dan pun zabave, učenja i novih prijateljstava. Od 10 do 13 sati, Trsat će biti ispunjen dječjim smijehom i veseljem dok roditelji uživaju u opuštajućem ozračju prirode.

Oglas

Magični Šešir nije običan dječji događaj – to je cjelodnevna avantura osmišljena kako bi potaknula dječju kreativnost, motorički razvoj i zdrav duh kroz igru i zabavu! Program nudi raznolike radionice, sportske aktivnosti, pa čak i znanstvene pokuse, a sve to pod stručnim vodstvom edukatora i trenera.

Što vas očekuje?

Boćarski klub Trsat pobrinut će se da nitko ne žedan dok djeca istražuju svijet sporta i mašte.

Ulaz je besplatan, a svi programi su prilagođeni djeci i vode ih stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. Ne propustite ovaj magični događaj koji spaja zabavu, učenje i zdrav razvoj u jedno!

Za više informacija i sve detalje pratite nas na Facebook događaju Magični šešir na Trsatu 2024.

Mjesni odbor Grad Trsat i Društvo sportske rekreacije Kvarner pozivaju vas da povedete svoje najmlađe i stvorite nezaboravne uspomene na Trsatu!

Exit mobile version