MAŠKARANA JOTA: Kušaj slasnu jotu, doniraj Centar za autizam i osvoji ulaznice za Grašin koncert na Valentinovo!

Idi na originalni članak

U subotu 10. veljače na Korzu, točnije Trgu Republike Hrvatske, održat će se 12. izdanje humanitarne gastro-manifestacije “Maškarana jota”. Sva prikupljena sredstva donirat će se Centru za autizam iz Rijeke

Oglas

Čak 600 porcija jote, koja će se kuhati u padeli promjera 1,5 metar, palenta kumpirica i brojna druga iznenađenja čekaju Riječane i njihove goste na 12. humanitarnoj manifestaciji Maškarana jota u organizaciji Udruženja obrtnika Rijeka.

Sav prihod s manifestacije namijenje je Centru za autizam iz Rijeke!

Za dodatnu veselu atmosferu bit će zaduženi voditelji Dražen Turina-Šajeta i Mladen Valjan – Vlačina, a uz živu, pusnu muziku i slasne zalogaje dobra zabava je zagarantirana!

Ujedno, kako najavljuju organizatori, bit će najavljena i tombola na kojoj će sudionici, između ostaloga, moći osvojiti i ulaznice za veliki koncert Valentinovo u Rijeci – Petar Grašo koji će se u Dvorani mladosti održati 14. veljače (OVDJE).

„Bit će i dodatnih iznenađenja za sve zaljubljene i one koji vole sport!“, najavljuju organizatori, stoga Maškaranu jotu nikako ne treba propustiti.

Glavni pokrovitelji manifestacije su Grad Rijeka – Odjel gradske uprave za poduzetništvo, dok su supokrovitelji turstičke zajednice Rijeke, Bakra, Kraljevice, Kostrene i Čavli.

Exit mobile version