Milan Bokulić je izabran za policajca godine u izboru Turističke zajednice grada Rijeke

Idi na originalni članak

Svojim odgovornim i savjesnim radom te svakodnevnim angažmanom pridonio je sveukupnoj sigurnosti grada Rijeke kao sigurne turističke destinacije.

Oglas

Milan Bokulić, policijski službenik iz I. policijske postaje Rijeka dobitnik je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, u kategoriji policijski službenik/ica.

Nagrada mu je uručena na svečanoj dodjeli priznanja ”Riječka trešnja 2024.” u botelu Marina povodom Svjetskog dana turizma.

Nagrađeni policijski službenik Milan Bokulić u policiji je 29 godina, a u I. policijskoj postaji Rijeka obavlja poslove vođe sektora.

Svojim aktivnim radom, koji obuhvaća uži centar grada Rijeke, pravovremeno i permanentno prati stanje sigurnosti na spomenutom području te usmjeravao policijske službenike koji su raspoređeni na tom području grada, a sve u cilju prevencije i otkrivanja počinitelja kaznenih djela i prekršaja.

Kao dio tima, iznimno uspješno se snalazi u ostvarivanju zajedničkih ciljeva te je u radnom okruženju susretljiv i kolegijalan.

Redovito je skrbio o povoljnom stanju javnog reda i mira na području grada, o sigurnosti Riječana i njihove imovine te građana/turista koji tijekom cijele godine posjećuju grad Rijeku.

Svojim odgovornim i savjesnim radom te svakodnevnim angažmanom pridonio je sveukupnoj sigurnosti grada Rijeke kao sigurne turističke destinacije.

Exit mobile version