Navala na besplatne ulaznice za osmomartovski koncert Mije Dimšić u Centru Zamet!

Idi na originalni članak

Gotovo sve besplatne ulaznice za osmomartovski koncert mlade kanautorice Mije Dimšić „planule“ su već danas na riječkom Korzu, gdje ih je zainteresiranim Riječankama dijelio predsjednik riječkog SDP-a, ujedno i gradonačelnik Vojko Obersnel

Oglas

Nakon Josipe Lisac, Massima Savića, Olivera Dragojevića, Zorana Predina i Matije Dedića, Nene Belana i Fiumensa i grupe E.N.I ove godine besplatni osmomartovski koncert za Riječanke u Centru Zamet održat će mlada kantutorica Mija Dimšić, upravo ovjenačana brojnim nominacijama za glazbenu nagradu Porin (ukupno devet!). Besplatni koncert Riječankama i ove godine povodom Međunarodnog dana žena daruje riječki SDP.

 

Koncert 8. ožujka u Centru Zamet počinje u 20 sati.

Predviđeno je da se besplatne karte za koncert dijele danas i sutra na riječkom Korzu od 11 do 12 sati.

Dvadesetpetogodišnja Osječanka u kratko vrijeme postala je jedno od najzanimljivijih imena s domaće glazbene scene pa ne čudi ovoliki interes Riječanki za njezin koncert.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Između devet nominacija za ovogodišnju nagradu Porin, zahvaljujući njezinom debitantskom prošlogodišnjem albumu „Život nije siv“, su i one za „album godine“ i „najbolji album pop glazbe“ dok je pjesma „Bezimeni nominirana u kategoriji „pjesma godine“. Zahvaljujući interpretaciji pjesme »Sunce, oblak, vjetar« Mia Dimšić nominifana je i u kategoriji „najbolja ženska vokalna izvedba“.

Exit mobile version