PRIJAVITE SE

Objavljen javni poziv za dodjelu nagrade Grada Rijeke „Ambasadori odgoja i obrazovanja“ u 2025. godini

Idi na originalni članak

Grad Rijeka je putem Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“ u 2025. godini.

Oglas

Nagradu „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“ Grad Rijeka dodjeljuje odgojitelju, učitelju, stručnom suradniku ili ravnatelju predškolskih i osnovnoškolskih ustanova sa sjedištem na području grada Rijeke za individualni doprinos u odgoju i obrazovanju ostvarenom u prethodne tri pedagoške/školske godine, a uručuje se prigodom obilježavanja Međunarodnog dana obrazovanja. Svrha dodjele Nagrade je ukazati na vrijednost i predanost odgojno-obrazovnih radnika te važnost njihovog rada.

Pravo podnošenja prijedloga na Javni poziv ima odgojiteljsko vijeće predškolske ustanove sa sjedištem na području grada Rijeke, odnosno učiteljsko vijeće osnovnoškolske ustanove sa sjedištem na području grada Rijeke u kojoj odgojno-obrazovni radnik ima zasnovan radni odnos. Odgojno-obrazovna ustanova može predložiti samo jednog odgojno-obrazovnog radnika koji ima najmanje tri godine radnog staža u ustanovi koja ga predlaže.

Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“ u 2025. godini  zajedno s prijavnim obrascem i popisom potrebne dokumentacije objavljen je na mrežnim stranicama Grada Rijeke.

Prijedlog za dodjelu Nagrade podnosi se preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu: Grad Rijeka, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade, Korzo 16, 51000 Rijeka, s napomenom „Prijedlog za dodjelu nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja u 2025. godini“.  Prijedlog se može dostaviti i putem Pisarnice Grada Rijeke, Titov trg 3, Rijeka.

Rok za podnošenje prijedloga je utorak, 12. studeni 2024. godine.

U 2025. godini dodijelit će se tri pojedinačne Nagrade i to jedna Nagrada odgojno-obrazovnom radniku iz predškolske ustanove te dvije Nagrade odgojno-obrazovnim radnicima iz osnovnoškolske ustanove. Nagrada se dodjeljuje u novčanom iznosu od 1.000,00 eura i u obliku pisanog priznanja.

Odluku o dodjeli Nagrada odgojno-obrazovnim radnicima donosi Gradonačelnik Grada Rijeke na temelju prijedloga Povjerenstva. Pri stručnom vrednovanju prijedloga, Povjerenstvo boduje sukladno propisanim kriterijima, koji su sastavni dio Odluke o dodjeli nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Grada Rijeke, Odsjeku za odgoj, obrazovanje i mlade putem telefona na broju 051/209-394 ili putem e-mail adrese marija.japundza-broznic@rijeka.hr

Exit mobile version