EVO GDJE VODE

PGŽ organizira besplatne izlete ovog petka! Svi zainteresirani su pozvani da se prijave

Idi na originalni članak

Povodom Svjetskog dana turizma,  Primorsko-goranska županija kroz Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu treću godinu zaredom organizira posebne aktivnosti i programe kako bi kroz kulturni turizam promovirala županijsku baštinu.

Oglas

„To je dan koji prepoznaje važnost turizma, ali ne samo s gospodarskog aspekta, već i kao sredstvo za jačanje međuljudskih odnosa i promicanje kulturnog razumijevanja. Ove godine organiziramo tri autobusa koji će u tri destinacije odvesti naše sugrađane i sve zainteresirane“, istaknula je pročelnica.

Na izlete se kreće u petak, 27. rujna 2024. ujutro s Jelačićeva trga u Rijeci. Prvi autobus polazi u 8:30 i vodi prema Vinodolu u okviru kojeg će se obići Hreljin, Drivenik, Bribir i Grobnik. Planirani povratak u Rijeku je oko 17 sati. Drugi autobus kreće u 9 sati za Gorski kotar i izlet obuhvaća posjete Kraljevici, Brodu na Kupi, Staroj Sušici i Grobniku. Planirani povratak u Rijeku je oko 19 sati, dok treći autobus za koji su prijave zatvorene, kreće u 9 sati i vodi na otok Krk gdje će putnici posjetiti Košljun i Vrbnik. Planirani povratak u Rijeku je oko 17 sati.

Izleti su besplatni, ali je zbog ograničenog broja mjesta potrebna prethodna prijava putem poveznice.

Exit mobile version