POBJEGAO S MJESTA NESREĆE? Direktor KD Kostrena razbio službeni auto nakon noćnog provoda

Idi na originalni članak

Vijest donosi facebook stranica Bolja Kostrena a objava je ilustrirana i fotografijama uništenog službenog vozila

Oglas

»U noćnom provodu uništeno je vozilo KD Kostrena! Prema riječima dvoje suputnika koji su morali zatražiti hitnu medicinsku pomoć, vozilo kojim je upravljao direktor KD-a, nakon obilaska ugostiteljskih objekata Kostrene i Rijeke, prilikom povratka iz Rijeke u noći oko tri sata ujutro, u zavoju na Vrh Martinšćice udarilo je u stijene i obližnji stup. Vjerujemo da će policija stupiti u kontakt s vozačem te da će javnost biti obavještena zašto je napustio mjesto nesreće i nije pružio pomoć ozlijeđenim suputnicima koji su sami morali potražiti medicinsku pomoć«, stoji u objavi na facebook profilu »Bolje Kostrene«.

Ako su informacije koje je na svom službenom Facebook profilu objavila »Bolja Kostrena« točne, nema sumnje da se Kostrenom valja nova afera s dalekosežnim posljedicama.

Podsjetimo, Bolja Kostrena je nezavisna lista građana koja je pobijedila na prošlogodišnjim lokalnim izborima te zajedno s nezavisnom listom Milana Tićka, SDP-om i PGS-om obnaša vlast u Kostreni,

Nesreća o kojoj javlja Bolja Kostrena dogodila se prošlog tjedna, u noći s četvrtka na petak, a po Kostreni se već naveliko priča kako je vozilom upravljao direktor kostrenskog komunalnog društva Tomislav Matić.

Vozilo je, što se vidi i po fotografijama, gotovo u potpunosti uništeno.

Da se ova prometna nesreća uistinu dogodila Novom listu su potvrdili i policija i kostrenski načelnik Dražen Vranić, inače nositelj liste »Bolja Kostrena« koja je prva objavila vijest o događaju.

Na upit o istinitosti svih ovih navoda Matić je odgovorio SMS-om: »Ne bih komentirao objave s društvenih mreža jer tamo svatko može pisati što mu padne na pamet«.

Ovaj događaj bit će zasigurno i jedna od “vrućih” tema na Skupštini Komunalnog društva Kostrena koja je još ranije zakazana za naredni utorak.

Exit mobile version