ZABAVA ZAGARANTIRANA

Popularni riječki restoran slavi treći rođendan! Svi ste pozvani na koncert omiljenog nam pjevača uz promotivnu ponudu jela i pića

Idi na originalni članak

Restoran Antack u tri je godine rada postao jedna od referentnih gastro adresa u Rijeci. Poseban uzlet osjetio se tijekom rada restorana ove godine! Antack je postao omiljeno mjesto u kojem se slave rođendani, poslovna okupljanja, obljetnice.  

Oglas

Vlasnici Nora i Marin Gračanin uz Antack tim neprestano se trude gostima ponuditi nešto novo i drugačije.

Domaća pašta u siru Grana Padano postala je instant hit radi kojeg u centar Rijeke rado dolaze gosti iz Istre, otoka, čak i iz Zagreba! Novi stil kuhanja koji uključuje izradu pred gostima trend je koji su dobro prepoznali u Antacku pa gosti obožavaju i Tiramisu koji pred njima postaje gastro čarolija.

Važno je naglasiti kako Antack ponudu bazira na cjelovitosti. U ponudi je veliki izbor doručaka, omlet Sorrentina, Wrap breakfast, Bruschetta s lososom i avokadom, Eggs Benedict… 

Za ručak i večeru pronaći ćete savršene odabire, od mesnih, ribljih i vege varijanti, a ponudu hrane prati i odličan izbor vina hrvatskih vinara.

Rezervirajte datum i 21. 09. povedite najbolje društvo

Antack slavi rođendan 21.rujna, proslava počinje u 19:00 sati.

Uz uvodne taktove DJ-a, pripremite se za pravu proslavu uz puno wow trenutaka! Prisutne će zabavljati Damir Kedžo, a Antack priprema poseban jelovnik po promo cijenama. 

Imat ćete prilike uživati u vrhunskim Rossi koktelima, sprema se i jedinstven Antack koktel, a organizatori najavljuju i puno lijepih iznenađenja i detalja. 

Kako bi imali najljepše uspomene pobrinut će se Somnia photo corner, a nama se čini da je ovo najljepši način da zaključite ljeto i krenete u s jesen obojanu novim okusima i super druženjima!

Kroz cijelu večer prožimat će se crvena boja pa se i gostima sugerira da stave crvene detalje.

Rezervirajte mjesto na vrijeme i u kalendare zabilježite ovaj datum! Uživat ćete sigurni smo! 

Kontakt broj za rezervaciju stolova je 051 214 633, a mjesta možete rezervirati i putem maila   antack@dives.hr.

Exit mobile version