EVO DETALJA

Pravna klinika stiže u Rijeku: Iskoristite pravo na besplatno pravno savjetovanje!

Idi na originalni članak

Ovim vas putem obavještavamo o nadolazećem posjetu Pravne klinike Pravnog fakulteta  Sveučilišta u Zagrebu koji će se održati idućeg tjedna. Za vrijeme održavanja Pravne klinike, svi  će građani i građanke imati priliku primiti besplatno primarno pravno informiranje i savjetovanje. 

Oglas

Pravnu pomoć će kliničari/ke pružati u srijedu, 23. listopada 2024. godine, u vremenu od 11:00  do 16:00 sati, u prostorijama udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi  Verdieva 11. Za rezervaciju termina potrebno je nazvati broj telefona 051 211 888, a građani i  građanke trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i relevantnu dokumentaciju vezanu uz njihov pravni  upit. Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć iz svih pravnih područja, te su svi  građani i građanke koji trebaju pravni savjet ili informaciju dobrodošli.

Ovim putem podsjećamo i  da žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu  primarnu pravnu pomoć, kao i psihološku podršku u udruzi SOS Rijeka, neovisno o posjetu Pravne  klinike. 

Exit mobile version