ZA SVE KREATIVCE

Pridružite se besplatnoj fotoradionici „Ljepote Mlake kroz objektiv“

Idi na originalni članak
Foto: Mateo Levak/Riportal

Vijeće mjesnog odbora Mlaka organizira besplatnu fotoradionicu koja će se održati u subotu, 14. rujna 2024. godine u 17:30 sati. Prijave su otvorene do četvrtka, 12. rujna u 16 sati, a broj sudionika je ograničen:

Oglas

”Drage sugrađanke i sugrađani,

Pozivamo vas na jedinstvenu priliku da kroz objektiv otkrijete skrivene ljepote našeg kvarta!

Prijave su otvorene do četvrtka, 12. rujna u 16 sati, a broj sudionika je ograničen. Prijavite se putem maila mo.mlaka@rijeka.hr, (molimo navedite ime, prezime i kontakt).

Ova radionica je savršena za sve punoljetne sugrađane/ke, kreativce i zaljubljenike u fotografiju – bilo da ste početnici ili već imate iskustva. Kroz otkrivanje raznolikosti našeg kvarta, imat ćete priliku ne samo naučiti nove fotografske tehnike, već i upoznati druge entuzijaste s kojima možete razmijeniti iskustva i inspiraciju. Radionica će se odvijati na nekoliko pažljivo odabranih lokacija u našem kvartu, u trajanju od otprilike tri sata. Glavni fokus bit će na fotografiranju pejzaža u prirodnom svjetlu, uz praktično istraživanje osnovnih tehnika fotografije. Nije potrebno posjedovati profesionalni fotoaparat – dovoljno je da imate mobitel s funkcionalnom kamerom.

Po završetku radionice, odabrat ćemo i razviti najbolje fotografije za izložbu u mjesnom odboru, koja će se održati u srijedu, 25. rujna, u 18:30 sati. Samo prvih 10 prijavljenih sudionika imat će priliku sudjelovati u ovom događaju, stoga se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Radionicu će voditi Sanja Prodan, iskusna fotografkinja i videografkinja s više od deset godina iskustva u fotografiji i obradi, te pet godina u snimanju i montaži. Njezine radove možete pogledati na stranici www.sanjaprodan.from.hr. 

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na mo.mlaka@rijeka.hr, ili na 098 863 588.

Radujemo se vašim prijavama!” kazali su iz MO Mlaka.

Exit mobile version