BELA NEDEJA 2024.

Pripreme za Belu nedeju u punom su jeku: Pogledajte kako se Kastav sprema za najveću feštu godine!

Idi na originalni članak

Danas se u Kastvu radi punom parom! Radnici marljivo ukrašavaju grad, postavljaju pozornice, rasvjetu i dekoracije za najveću kastavsku feštu – Belu nedeju, koja će se održati od 5. do 7. listopada.

Oglas

Bogat program ovogodišnje Bele nedeje uključuje brojne izvođače, a među njima su Polkaholiki i Koktelsi u subotu, Teensi i Night Express u nedjelju, te Grooversi i Mauro Staraj u ponedjeljak. Očekuje nas još puno, puno odličnih bendova!

Gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, voditeljica Ureda gradonačelnika, Neva Andonov Lipovac, direktor Turističke zajednice grada Kastva, Saša Brusić, te predsjednik Udruge Belica, Berislav Sušanj, zajedno s frontmenom grupe Teens, Danielom Benijem, predstavili su bogat program koji nas čeka.

“Uz otvorena srca i pune čaše belice, pozivamo vas na tri dana zabave u čast jeseni i mladom vinu. Ove godine očekuje vas raznolikost eno i gastro ponude, koncerti na dvije pozornice, samanj, lunapark, a za najmlađe, na ulazu u šumu, bit će dostupno jahanje ponija.”

Na sajmu CrekVINA 2024, vinari iz Kvarnera predstavit će svoja najbolja vina, a uživat ćete u raznolikoj ponudi hrane i pića. Odlično vino i craft piva, rakije, likeri, te suhomesnati proizvodi bit će na raspolaganju svima koji dođu.

Kraljica manifestacije, kastavska belica, nuditi će se na više punktova, dok će članovi Udruge Belica imati štand na Crekvini. Tu će biti i raznolika ugostiteljska ponuda, te će posjetitelji moći uživati u raznolikim glazbenim nastupima.

Glavna pozornica, smještena u blizini Fortice, bit će središnje mjesto događanja, gdje će se izmjenjivati brojni izvođači, uključujući KUD Učka Matulji, Klapa Kastav i mnoge druge.

Na trgu Lokvina, bit će još više glazbenih programa, predstava i radionica za djecu, uz bogatu ponudu hrane i pića.

Ne zaboravite na lunapark na tri lokacije – Šporova jama, Sportska zona i trg Belveder, kao i na bogatu ponudu OPG-ova i rukotvorina na samanju.

Organizatori, Grad Kastav i Turistička zajednica grada Kastva, uz visoko pokroviteljstvo predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, pozivaju vas da dođete i uživate u najvećem kastavskom blagdanu.

Dobrodošli na Belu Nedeju!

Exit mobile version