ŠČO SE TU DOGAĐA?

Razjareni Mrle objavio da Let 3 nema veze s ‘Babarogom’ na Dori: ‘Angažirao sam DORH’

Idi na originalni članak
Foto: Screenshot/ Instagram

Na popisu izvođača na ovogodišnjoj Dori je Let 3, no frontmen grupe uporan je u tome da se oni nisu prijavili ove godine te da su dali stručnjacima da sve istraže

Oglas

Mrle iz Leta 3 objavio je na svom Instagramu da se bend ove godine nije prijavio na Doru te da pjesma “Babaroga” nije njihova. https://www.instagram.com/p/C1uTTkLMank/

Naime, na popisu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj Dori je i Let 3 s pjesmom “Babaroga”. No Damir Martinović iz Leta 3 ustrajan je u tome da se oni nisu prijavili na ovogodišnju Doru, prenosi RTL-ov Danas.hr.

“Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao. Pjesma nije naša i ne znam više šta da kažem. “ŠČ”. Pun mi je k…c. Po cijeli dan me zovu novinari i razni debili koji me pitaju za pjesmu Babaroga. Kužim da ima neke elemente, na neku foru možda ima veze s nama, ali to nije naša pjesma, mi to nismo napravili. Ne znam što je, ja sam angažirao DORH i razne druge stručnjake. Naći ćemo tko je kriv, tko je to nama podmetnuo”, objavio je Mrle.

Mama ŠČ prošlogodišnja je pjesma pobjednica na Dori s kojom su Letovci predstavljali Hrvatsku na Eurosongu. Iako nisu pobijedili, podigli su puno prašine i stekli čak svjetsku popularnost svojim hitom. Od zgražanja, do obožavanja, to su bile reakcije na Mamu ŠČ.

Exit mobile version